Quantcast
Τζανακόπουλος: Είναι πρόθυμη η ΝΔ να στηρίξει τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ; - enikonomia.gr
share

Τζανακόπουλος: Είναι πρόθυμη η ΝΔ να στηρίξει τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ;

δημοσιεύτηκε:

Επαναφέρει η κυβέρνηση τα ερωτήματα της προς τη ΝΔ, που παραμένουν αναπάντητα, σχετικά με τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς τα εργασιακά και τις απαιτήσεις του ΔΝΤ για νέα μέτρα, καλώντας τη να διευκρινίσει τις θέσεις της.

Ειδικότερα, με διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, καλεί τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, να “αφήσει τις αντανακλάσεις στους καθρέπτες” και να απαντήσει ευθέως: α) εάν είναι πρόθυμη η ΝΔ να στηρίξει τις παράλογες απαιτήσεις νέων μέτρων του ΔΝΤ μετά τη λήξη του προγράμματος όπως είπε ο αντιπρόεδρός της β) εάν “εξακολoυθεί η ΝΔ να θεωρεί την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων μια «ιδεοληπτική εμμονή της αριστεράς».

Ειδικότερα, ο κ. Τζανακόπουλος τονίζει στις σχετικές αναρτήσεις του:

“Ο κ. Κικίλιας ας αφήσει τις αντανακλάσεις στους καθρέπτες και ας απαντήσει ευθέως:

-Είναι πρόθυμη η ΝΔ να στηρίξει τις παράλογες απαιτήσεις νέων μέτρων του ΔΝΤ μετά τη λήξη του προγράμματος όπως είπε ο αντιπρόεδρός της;

– Εξακολουθεί η ΝΔ να θεωρεί την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων μια «ιδεοληπτική εμμονή της αριστεράς»;

-Και κάτι τελευταίο. Διατήρηση πλεονάσματος μέσου όρου 4% και μάλιστα μέχρι το κοντινό 2030 είχε μόνο η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ”


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.