Quantcast
Γεωργιάδης: Με το «παρών» είπαμε «ναι» στο επίδομα και «όχι» στον Τσίπρα - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης: Με το «παρών» είπαμε «ναι» στο επίδομα και «όχι» στον Τσίπρα

δημοσιεύτηκε:

«Η χώρα δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση στους ξένους ότι δεν σέβεται τις συμφωνίες», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων -μετά το “παρών” της ΝΔ στη Βουλή- ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξηγεί ότι η ΝΔ άλλαξε στάση μετά τα γεγονότα που προέκυψαν με τον ESM και το Eurogroup, ωστόσο υποστηρίζει το με το “παρών” η ΝΔ είπε “ναι” στο επίδομα και “όχι” στον τυχοδιωκτισμό του κ. Τσίπρα.

Ερωτηθείς από το ΑΠΕ-ΜΠΕ για το περιστατικό στη Βουλή, με σκληρές εκφράσεις, μεταξύ του ίδιου και του κ. Πολάκη δηλώνει: «Ποιος στη θέση μου θα αντιμετώπιζε τέτοια επίθεση με ευγένεια;».

Κατά τα λοιπά, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία. Ωστόσο, δηλώνει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να κυβερνήσει».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επίσης, υποστηρίζει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ο Τσίπρας και ο κ. Τόμσεν οφείλουν να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν λύση».

Τέλος, στην ερώτηση “αν έκανε καλά ο κ. Τσίπρας και εξήγγειλε το επίδομα στους συνταξιούχους” o Άδωνις Γεωργιάδης απαντά ότι «ο κ. Τσίπρας μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι ο ίδιος παραβιάζει τη συμφωνία που ο ίδιος είχε υπογράψει το καλοκαίρι με την Ευρώπη».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.