Quantcast
Θεοχάρης: Υπάρχει τρόπος για να βγει η χώρα από την κρίση - enikonomia.gr
share

Θεοχάρης: Υπάρχει τρόπος για να βγει η χώρα από την κρίση

δημοσιεύτηκε:

«Υπάρχει τρόπος για να βγει η χώρα από την κρίση αλλά ο σωστός τρόπος δυστυχώς δεν επιλέγεται από τις κυβερνήσεις. Επιλέγεται η προσπάθεια να συνεχιστεί ένα σύστημα που μας έφερε έως εδώ πέρα», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» και χαρακτήρισε επικοινωνιακή την πολιτική του έκτακτου επιδόματος.

Αναφερθείς στην «επιστολή Τσακαλώτου» είπε: «Αναγκάζεται ο υπουργός να ζητά συγνώμη και να λέει ότι δεν θα ξανακάνει τη διαδικασία την οποία ακολούθησε» είπε ο βουλευτής και την χαρακτήρισε ταπεινωτική. Ο κ. Θεοχάρης είπε, πάντως πως πράγματι δεν χρειαζόταν να ενημερώσουμε τους θεσμούς αρκεί να ακολουθούσαμε τη διαδικασία όπως προβλέπεται στη συμφωνία που έχει υπογράψει η κυβέρνηση.

Ερωτηθείς εάν βρίσκεται προ των πυλών για την ένταξή του στη ΝΔ, όπως έχει υποστηρίξει ο Σταύρος Θεοδωράκης για όσους βουλευτές αποχωρούν από το Ποτάμι, απάντησε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ότι δεν έχει χαράξει καμία πορεία και ότι προσπαθεί με την ανεξάρτητη φωνή που διατηρεί, να λέει την άποψή του για διάφορα θέματα. «Συνεχίζουμε στην υποταγή σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει» είπε ο κ. Θεοχάρης και συμπλήρωσε: «Είμαστε κοινωνικά, πολιτικά, αξιακά, ακόμα και συνταγματικά πτωχευμένοι η οικονομική κρίση είναι το αποτέλεσμα της κατάρρευσης αυτής».

«Το πρόβλημά μας δεν είναι ότι έχουμε θεσμούς (σ.σ.: τους δανειστές) είναι ότι δεν έχουμε θεσμούς μέσα (σ.σ.: στη χώρα)» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για την επιμονή των δανειστών σε σειρά θεμάτων, απάντησε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» πως πρόκειται για ιδεοληπτικούς οι οποίοι έχουν ένα πρόγραμμα και το εφαρμόζουν σε όλες τις χώρες, ανεξάρτητα από το εάν είναι χώρες υπανάπτυκτες ή αναπτυγμένες.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.