Quantcast
Καράογλου: Τα προβλήματα συνεχώς οξύνονται αντί να αμβλύνονται - enikonomia.gr
share

Καράογλου: Τα προβλήματα συνεχώς οξύνονται αντί να αμβλύνονται

δημοσιεύτηκε:

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση «δεν έχει σκοπό εύκολα να φύγει από την εξουσία», διατύπωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για το ενδεχόμενο εκλογών μέσα στο 2017.

«Ο κ. Τσίπρας έχει αποδειχθεί ότι είναι εξουσιομανής, του αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνει, αδιαφορεί για το πώς προχωράει η χώρα που δυστυχώς δεν προχωράει στο σωστό δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως «τη χειρότερη των 42 τελευταίων ετών της μεταπολίτευσης».

Σύμφωνα με τον κ. Καράογλου, τα προβλήματα «συνεχώς οξύνονται αντί να αμβλύνονται» και οι πολίτες «έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Αριστερά μπορεί να είναι καλή στο να κάνει κριτική και να παριστάνει τον εθνικό εισαγγελέα κουνώντας το δάχτυλο για τα στραβά, τα οποία κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχουν, αλλά όταν φτάσει η ώρα να πάρει μια υπεύθυνη θέση όπως τώρα που είναι στην κυβέρνηση, δεν μπορεί να αποδώσει».

Σε ό,τι αφορά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Καράογλου σημείωσε πως αφού ολοκλήρωσε την εσωκομματική της διαδικασία και «έλυσε με τον καλύτερο τρόπο τις εσωκομματικές της εκκρεμότητες», καταγράφει το «καθολικό αίτημα της κοινωνίας» το ερμηνεύει, ολοκληρώνει το κυβερνητικό της πρόγραμμα σε όλους τους τομείς και παρακολουθεί πάρα πολύ στενά το έργο της κυβέρνησης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.