Quantcast
Γκιουλέκας: Θα κόβονται συντάξεις κάθε φορά που δεν θα πιάνονται οι στόχοι - enikonomia.gr
share

Γκιουλέκας: Θα κόβονται συντάξεις κάθε φορά που δεν θα πιάνονται οι στόχοι

δημοσιεύτηκε:

«Η ΝΔ δεν ζητά εκλογές για να κυβερνήσει, αλλά για να αλλάξει τα πράγματα και να μπει τέλος στον κατήφορο» δήλωσε, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας. Συμπλήρωσε δε, πως το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι δεν υπάρχει περιθώριο για διαφορετική διαπραγμάτευση έχει μία απάντηση: «δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν σημαίνει ότι επειδή ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άρα δεν μπορεί κανένας».

Ο κ. Γκιουλέκας υποστήριξε ότι η ΝΔ ακολουθεί διαφορετική πορεία, άλλο μείγμα πολιτικής, που αφορά σε μείωση φόρων, στη δημιουργία επενδύσεων και στην επιτάχυνση μεταρρυθμίσεων. Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση επιμένει στην επιβολή φόρων σε μια κοινωνία που έχει εξαντλήσει τη φοροδοτικής της ικανότητα. «Το χειρότερο είναι ότι έρχονται και νέα μέτρα όπως προκύπτει από την επιστολή Τσακαλώτου – Τσίπρα» ανέφερε ο κ. Γκιουλέκας, ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση μονιμοποίησε τον κόφτη, δηλώνοντας στους δανειστές ότι θα κόβονται συντάξεις κάθε φορά που δεν θα πιάνονται οι στόχοι.

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Γκιουλέκας είπε ότι ανεξάρτητα από το άνοιγμα της ψαλίδας ανάμεσα στα δύο κόμματα, το μήνυμα είναι ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δεν έχει καμιά ελπίδα στον Αλέξη Τσίπρα και δεν περιμένει ότι θα πάει κάτι καλύτερα.

«Μόνο ο πρωθυπουργός βλέπει ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σκηνικό ρήξης για φυγή προς τα εμπρός, μέσω εκλογών»


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.