Quantcast
Επίθεση Βαρβιτσιώτη σε Μουζάλα: Το Ελληνικό έχει γίνει μια "άναρχη αποθήκη ψυχών" - enikonomia.gr
share

Επίθεση Βαρβιτσιώτη σε Μουζάλα: Το Ελληνικό έχει γίνει μια “άναρχη αποθήκη ψυχών”

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον Γιάννη Μουζάλα για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη, «οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων της Αττικής, βιώνουν εδώ και 15 μήνες, τα καταστροφικά αποτελέσματα από την ολέθρια πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στο προσφυγικό – μεταναστευτικό», ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, κατηγορεί «τον πρωθυπουργό των αυταπατών» και «την κυβέρνηση των ιδεοληψιών», πως έχουν μετατρέψει το Ελληνικό σε «Ειδομένη» της Αττικής.

Στη δήλωσή του ο κ. Βαρβιτσιώτης κάνει λόγο σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, για μία «άναρχη «αποθήκη ψυχών», που λειτουργεί εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό, χωρίς βοήθεια στους όμορους δήμους, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς μέριμνα για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, τόσο των περιοίκων όσο και των μεταναστών» και καλεί τον κ. Μουζάλα να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Οι δημόσιες ομολογίες του για την πλήρη αποτυχία του να ανταποκριθεί στα όσα υπόσχεται, είναι κάτι που πλέον το έχουν αντιληφθεί όλοι οι Έλληνες. Γι’ αυτό, ας σταματήσει τους δημόσιους «κλαυθμούς και οδυρμούς» στα κανάλια και ας αναλάβει, επιτέλους, δράση» τονίζει χαρακτηριστικά ζητώντας την άμεση εκκένωση του πρώην αεροδρομίου. Ο κ. Βαρβιτσιώτης κάνει λόγο για ανικανότητα του υπουργού, ο οποίος καθυστερεί, όπως λέει, την αξιοποίηση του Ελληνικού και στερεί χιλιάδες θέσεις εργασίας. Μάλιστα, για το έργο του Ελληνικού, τονίζει πως προορίζεται να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης ολόκληρης της χώρας «και όχι καταυλισμό ανθρώπινης εξαθλίωσης, όπως τον έχει καταντήσει σήμερα η κυβέρνηση».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.