Quantcast
H Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Εκλογικά παιχνίδια!” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία αναφέρει: Η αξιολόγηση σε τέλμα – Η κυβέρνηση περιοδεύει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews:

– Οι νέες καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση βλάπτουν σοβαρά την ήδη κλονισμένη “υγεία” της εθνικής μας οικονομίας.

– Γιατί επιμένει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στα σενάρια για πρόωρες κάλπες και ποιοι υπουργοί συμφωνούν μαζί του. Δύο κινήσεις με προεκλογικό άρωμα: Σχέδιο στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων και προανακριτική επιτροπή για δάνεια κομμάτων – ΜΜΕ.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Πρώτο βήμα συναίνεσης, έστω λειψό, έστω… κουτσό!” και αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οι σκεπτόμενοι πολίτες, αφανάτιστοι και αντικειμενικοί καθώς είναι σήμερα, θεωρούν ότι οι κορυφαίοι της εξουσίας έχασαν πολύτιμο χρόνο μαθαίνοντας τον ρόλο τους (“στου κασίδη το κεφάλι”, κατά τη λαϊκή έκφραση) παρά αποδίδοντας”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Άνοιξαν τα στόματα για τις μίζες της NOVARTIS. Ποιους κατονομάζουν οι δύο Ελληνες προστατευόμενοι μάρτυρες για εμπλοκή στο σκάνδαλο.

– Καταγγελίες – σοκ από πρώην στελέχη της οργάνωσης Σώρρα.

– Μιλούν στην “R”: Φώφη Γεννηματά, Εφη Αχτσιόγλου, Βασίλης Κικίλιας.

– Η καυτή ατζέντα της Ρούπα και το άγνωστο DNA. Ποιους ήταν έτοιμος να χτυπήσει ο Επαναστατικός Αγώνας.

– Η απολογία της “μαύρης χήρας” για τη δολοφονία του Ελληνα πρέσβη. Τι λέει στην “R” ο δικηγόρος της συζύγου του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Ο υπογράφων τη στήλη δηλώνει ότι ουδέν κακόβουλο κατά της κυβέρνησης έχει στο μυαλό του να γράψει, πρώτον διότι δεν έχει μυαλό. Δεύτερον: αποτάσσεται κάθε κριτική και κόβει την ανάγνωση του Γκάρντιαν. Αλλιώς να πάθει λοίμωξη Πολάκη και καλά να πάθει. Ευχαριστώ”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Χωρισμός – βόμβα για Νικολέττα – Ιάσονα. Έπεσε η αυλαία στη σχέση Ν. Ράλλη και Ι. Μιχόπουλου. Μετά από δύο χρόνια παθιασμένου έρωτα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

– “Θέλω έναν μεγάλο έρωτα το 2017”. “Δεν φόρεσα… ράσο! Είμαι ανοιχτή σε μια νέα σχέση, όπως είμαι και σε ακόμα ένα παιδί”, δηλώνει στην “R” η Λίνα Σακκά, λίγο πριν βγει στη σκηνή ως “Κυρία της νύχτας”.

– Μυστικός αρραβώνας για Γιώργο – Μαρία. Ένα δαχτυλίδι στο χέρι της όμορφης χορεύτριας Μ. Δελόγκα φούντωσε τις φήμες που θέλουν την ίδια και τον Γ. Μαζωνάκη να έχουν κάνει το επόμενο σοβαρό βήμα μετά τη συγκατοίκησή τους.

– Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια. Το καλύτερο τρίποντο του σταρ του NBA.

– Ημερολόγιο… πέντε αστέρων. Ο Τρύφωνας Σαμαράς μάς δίνει μια πρόγευση του “The Beauty Calendar 2017”, που έρχεται την επόμενη Κυριακή στην “R”.

– “Είμαστε φίλοι με την Κωνσταντίνα”. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διαψεύδει στον φιλικό του κύκλο ότι είναι ζευγάρι με τη νέα ηθοποιό Κ. Κομμάτα και ξεκαθαρίζει πως είναι μόνος.

– Νέο ζευγάρι στη σόουμπιζ. Κεραυνοβόλος ήταν ο έρωτας που ένιωσε ο ηθοποιός Λευτέρης Δημηρόπουλος με το που γνώρισε τη συνάδελφό του Στεφανία Γκουρνέλου και έκανε το παν για να την κερδίσει.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.