Quantcast
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές και σε ποιες όχι αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης - enikonomia.gr
share

ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές και σε ποιες όχι αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης

δημοσιεύτηκε:

Αποκαταστάθηκε το μεσημέρι η ηλεκτροδότηση στην πλειονότητα των καταναλωτών στη Σκόπελο και την Αλόννησο όπως επίσης και στα χωριά Κάτω Κουρούνι, τμήματα των χωριών Πετισούνας και Μισόκαμπου στην περιοχή της Κύμης και τα χωριά Κούτουρλα, Μετόχι, Παραλία Μετοχίου και Χιλιαδού, που βρίσκονται μετά τη Στενή Δίρφυος στην Εύβοια.

Ωστόσο χωρίς ρεύμα παραμένουν το νότιο τμήμα της Σκοπέλου και το βόρειο-ανατολικό τμήμα της Αλοννήσου καθώς εξακολουθεί να υπάρχει αδυναμία πρόσβασης των συνεργείων του Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) σε σημεία βλαβών εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων στα οδικά δίκτυα των περιοχών που έχουν πληγεί.

H Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ συνεχάρη τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να περιοριστούν στο ελάχιστο τα προβλήματα στο δίκτυο από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Όπως αναφέρει, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε έγκαιρα στις περισσότερες περιοχές, με εξαίρεση εκείνες όπου τα συνεργεία δεν είχαν πρόσβαση λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε ο χιονιάς στο οδικό δίκτυο όπως στην Αλόννησο, στη Σκόπελο και στην Κύμη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή για τις δύο εορταστικές περιόδους της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, ο συνολικός αριθμός των βλαβών στη Χαμηλή Τάση έφθασε τις 5.850, ενώ στη Μέση Τάση τις 1.390. Επίσης τα Θεοφάνεια τα φορτία ήταν αυξημένα έως και 20% σε σχέση με πέρυσι ενώ, ειδικά στην Αττική έφτασαν στα υψηλότερα επίπεδα της τελευταίας δεκαετίας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.