Quantcast
Λεβέντης: Ο Τσίπρας έχει ωριμάσει, αλλά οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατώτεροι των περιστάσεων - enikonomia.gr
share

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έχει ωριμάσει, αλλά οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατώτεροι των περιστάσεων

δημοσιεύτηκε:

Σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο κ. Λεβέντης ανέφερε μεταξύ άλλων:

” Έχουμε μια κυβέρνηση που κλώθει τον αργαλειό και δεν προχωράει στις αποφάσεις και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα. Πως να γίνει αυτό όταν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στη δραχμή και όχι στο ευρώ; Το 80% και πάνω των οπαδών του πιστεύει στη δραχμή.

Μου λένε, και δεν πάμε να φύγουμε κουραστήκαμε από το ευρώ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κατάκοποι. Υπάρχει μια έλξη ανάμεσα στη ακροδεξιά και τον ΣΥΡΙΖΑ , εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζουν αν δείτε ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη. Αν πίστευαν στην Ευρώπη και το ευρώ τι θα έπρεπε να λένε; Ο Τσίπρας βέβαια είπε ο κ. Λεβέντης έχει κάνει αλλαγή και έχει ωριμάσει.

Είναι πιο ώριμος, πολεμάει ο Τσίπρας, χωρίς το κόμμα χωρίς προορισμό, αλλά δεν μου έχει πει ότι η δραχμή είναι λύση. Είναι ώριμος , αλλά οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Με τι κόμμα επομένως θα πάει να κάνει όλα αυτά που υπόσχεται, αν αυτοί λένε, να πάει στο διάολο η Ευρώπη και να πάμε στη δραχμή”.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του κ. Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ: Αν κάνει αυτό το λάθος η Φώφη Γεννηματά και πάρει τον Γιώργο Παπανδρέου θα ξεσπάσει εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ με τον Βενιζέλο. Θα φύγουν και άλλοι από το κόμμα γιατί ο Παπανδρέου είναι ο πιο ανάξιος πολιτικός αυτός μας κατέστρεψε. Από εμπόρευμα θα τους γίνει νεκρό φορτίο αντί για μπροστά θα τους πάει πίσω. Για όλη αυτή την κακοδαιμονία , του πολιτικού συστήματος και της κοινωνίας ευθύνεται το γεγονός όπως είπε πως ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Καραμανλής ούτε κανένας κερατάς δεν έκαναν την Ελλάδα Ευρώπη, αλλά παραμείναμε Βαλκάνιοι.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.