Quantcast
Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Η Λαγκάρντ μας διαβεβαίωσε πως θα παραμείνει στις συζητήσεις για την Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Η Λαγκάρντ μας διαβεβαίωσε πως θα παραμείνει στις συζητήσεις για την Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Μετά τη διάψευση δημοσιεύματος της εφημερίδας Bild από το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με την παραμονή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στο ελληνικό πρόγραμμα, έρχεται μία ακόμη δήλωση Γερμανού αξιωματούχου που διαψεύδει τα όσα διαρρέρουν τις τελευταίες ημέρες στον ευρωπαϊκό Τύπο.

Εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών δήλωσε την Παρασκευή, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, πως «η Λαγκάρντ μας διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στις συζητήσεις για το ελληνικό πρόγραμμα». «Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) διαβεβαίωσε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αυτή την εβδομάδα ότι το ΔΝΤ σκοπεύει να παραμείνει με εποικοδομητικό τρόπο εμπλεκόμενο στις συνομιλίες για την βοήθεια προς την Ελλάδα», δήλωσε συγκεκριμένα εκπρόσωπος του Σόιμπλε.

Η Κριστίν Λαγκάρντ μίλησε με τον Σόιμπλε για το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης κατά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και του είπε ότι το ΔΝΤ σχεδιάζει να συνεχίσει τη συμμετοχή του, ανέφερε ο εκπρόσωπος σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.