Quantcast
Δένδιας στον Realfm 97,8: Μαύρη επέτειος η διετία της κυβέρνησης Τσίπρα - enikonomia.gr
share

Δένδιας στον Realfm 97,8: Μαύρη επέτειος η διετία της κυβέρνησης Τσίπρα

δημοσιεύτηκε:

Σε μία πρώτη αποτίμηση της διετούς διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας απαντώντας στο ερώτημα πώς αποτιμά αυτά τα δύο χρόνια κι εάν η ΝΔ αναγνωρίζει κάτι θετικό είπε: «Για μας είναι μία επέτειος μαύρη. Η χώρα υπέστη τεράστιες καταστροφές. Χάσαμε από 80 έως 167, εξαρτάται από το ποιος είναι αυτός ο οποίος το λέει, δισεκατομμύρια ευρώ σε αυτό το διάστημα. Ήρθαμε πολύ πίσω σε σχέση με εκεί που βρισκόμασταν το 2014 και ακόμα δεν έχουμε ξεμπερδέψει».

«Αν υπάρχει κάτι θετικό, διότι πάντα και στην μεγαλύτερη καταστροφή μπορείς να βρεις κάτι θετικό, αυτό είναι το τέλος των παραισθήσεων. Αυτό, πια δεν υπάρχει οιαδήποτε αμφιβολία ότι όλα αυτά τα λαϊκίστικα τα οποία επαγγελλόταν ο κ. Τσίπρας δεν ήταν απλώς λόγια του αέρα, αλλά ήταν ακριβώς το προοίμιο της καταστροφής που επακολούθησε και το οποίο ζούμε ακόμα μέχρι σήμερα» πρόσθεσε ο βουλευτής Β Αθήνας της ΝΔ.

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.