Quantcast
Κλειστή επ’ αόριστον η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα - enikonomia.gr
share

Κλειστή επ’ αόριστον η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Επ’ αόριστον έκλεισε από χθες η εθνική οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης στo ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Νίκαιας, όπου συγκεντρώθηκαν με τα τρακτέρ τους αγρότες από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, οι οποίοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές:

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000] προς την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000].

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της αερογέφυρας προς Λάρισα και μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Βόλου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου [ Χ/Θ 312+000 του Π.Α.Θ.Ε.].

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη διεξάγεται κανονικά.

«Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες το μπλόκο θα στηθεί και να ενισχυθεί, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. που μας ξεκληρίζει. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας.

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.