Quantcast
Ορίστηκε νέο διοικητικό συμβούλιο στο Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας - enikonomia.gr
share

Ορίστηκε νέο διοικητικό συμβούλιο στο Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας

δημοσιεύτηκε:

Ορίστηκε νέο διοικητικό συμβούλιο στο Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας Α.Ε. (ΤΑΝΕΟ ΑΕ) μετά τη μεταβίβαση των μετοχών του στο Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Α.Ε. (ΕΤΕΑΝ ΑΕ).

Η ΤΑΝΕΟ ΑΕ είναι πλέον θυγατρική της ΕΤΕΑΝ και το διοικητικό συμβούλιο έχει την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Αντώνιος Γεωργακάκης, αντιπρόεδρος Ηλίας Κωσταράκος και μέλη Κωνσταντίνος Γαλιάτσος, Ευαγγελία Αρανίτου και Τρύφωνας Κωστόπουλος.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕΑΝ ΑΕ, Κώστας Γαλιάτσος, σημείωσε ότι: «Ο διορισμός του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΤΑΝΕΟ ΑΕ σηματοδοτεί την ουσιαστική επανίδρυση και τη νέα πορεία που θα ακολουθήσει η εταιρία αυτή, σε εναρμόνιση πια με το ευρύτερο πλαίσιο αναπτυξιακής στρατηγικής του ΕΤΕΑΝ. Πιο συγκεκριμένα για το ΤΑΝΕΟ αυτό σημαίνει την αξιοποίηση των υφιστάμενων επενδύσεων του, αλλά ακόμη σημαντικότερα το άνοιγμα σε νέες επενδύσεις που πρόκειται να λάβουν χώρα στο πλαίσιο του Ταμείου Επιχειρηματικών Συμμετοχών (Equifund) και οι οποίες θα συμβάλλουν αποφασιστικά στον ευρύτερο στόχο της προώθησης της αναπτυξιακής πορείας της Ελληνικής οικονομίας».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.