Quantcast
Παππάς: Δεν χρειάζονται μέτρα για να κλείσει η αξιολόγηση - enikonomia.gr
share

Παππάς: Δεν χρειάζονται μέτρα για να κλείσει η αξιολόγηση

δημοσιεύτηκε:

Την άποψη ότι δεν χρειάζονται μέτρα για να κλείσει η αξιολόγηση επανέλαβε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς κατά τη διάρκεια ομιλίας του χθες το βράδυ στην Καλαμάτα σε εκδήλωση για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το έχουμε πει και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε με τη διεύρυνση των συμμαχιών μας» είπε ο κ.Παππάς, τονίζοντας όσον αφορά το ΔΝΤ ότι «είναι κομμάτι της συμφωνίας, επειδή το ζήτησαν άλλοι, όμως αποδεικνύεται ότι η συμμετοχή του στο πρόγραμμα δημιουργεί πολλά προβλήματα»

«Δεν θα μας ακούσετε να μιλάμε για success story, αλλά τα σημάδια ανάκαμψης είναι απτά, όπως και τα μέτρα υπέρ των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων» τόνισε ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης είπε ότι «κατέστρωσε και κατάφερε να υλοποιήσει ένα σχέδιο, ώστε να ενημερώνει απευθείας τους πολιτικούς ομολόγους της για τα εντυπωσιακά επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας».

«Η ελληνική κυβέρνηση πήγε σε μια άλλη λογική διαπραγμάτευσης με επιχειρήματα και απευθείας ενημέρωση εταίρων για την πορεία της Ελλάδας.

Αυτή η διπλωματία πέρα από τα όρια της τρόικας απέδωσε.
Και θα συνεχίσει να αποδίδει» υποστήριξε ο κ.Παππάς, ο οποίος άσκησε κριτική στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας ότι «στη Γερμανία, ο κ. Μητσοτάκης έχασε μια χρυσή ευκαιρία να βάλει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος αλλά έβαλε τη φανέλα του ΔΝΤ.»

Αναφερόμενος στα θέματα της διαπλοκής ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι «η διαπλοκή -επί ημερών Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ- είχε γίνει ο πόλος γύρω από τον οποίον κινούνταν η δημόσια ζωή, ολόκληρη η χώρα, με βάση βεβαίως τα συμφέροντα που έπρεπε να εξυπηρετηθούν».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ταγμένος στην προσπάθεια αποτίναξης του μαύρου αυτού φαινομένου, που διαφέντευε κάθε ενέργεια της Πολιτείας, απαξίωνε την πολιτική και το οδηγούσε ακόμη και σε επιζήμιες οικονομικά αποφάσεις των κυβερνόντων» είπε ο κ.Παππάς.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.