Quantcast
ΝΔ: Ανάξιος της θέσης που κατέχει ο κ. Τόσκας - enikonomia.gr
share

ΝΔ: Ανάξιος της θέσης που κατέχει ο κ. Τόσκας

δημοσιεύτηκε:

Για πολιτική αθλιότητα κάνει λόγο η ΝΔ σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα. Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει ότι ο «κατ’ ευφημισμό» υπουργός αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη «κατρακύλησε σε πολιτική αθλιότητα και έσχατο σημείο ανευθυνότητας», προκειμένου, όπως λέει, να καλύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητά του.

Σύμφωνα με τη ΝΔ ο κ. Τόσκας αφού ισχυρίστηκε ότι «στοιχεία από την ακροαριστερά και την ακροδεξιά» αποσταθεροποιούν τη χώρα, προσπάθησε να εμφανίσει «κύκλους από πολιτικούς χώρους» πως συμπλέουν στην ίδια κατεύθυνση, παραπέμποντας στη Νέα Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, κατήγγειλε ότι «αστυνομικές ομάδες της “ΔΕΛΤΑ” πυροδοτούσαν καταστάσεις».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει ότι ο κ. Τόσκας ο οποίος υποσχόταν «διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων», προσπαθεί να εμφανίσει τους μπαχαλάκηδες, να συμπλέουν με τμήματα της Αστυνομίας και της Αντιπολίτευσης. «Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας και πρωταγωνιστής αδίσταχτης πολιτικής συκοφαντίας σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αποδεικνύεται ανάξιος της θέσης που κατέχει» καταλήγει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.