Quantcast
Ποτάμι: Μέρκελ και Λαγκάρντ φαίνεται πως δεν διαβάζουν τα κυβερνητικά non paper - enikonomia.gr
share

Ποτάμι: Μέρκελ και Λαγκάρντ φαίνεται πως δεν διαβάζουν τα κυβερνητικά non paper

δημοσιεύτηκε:

Οι δηλώσεις μετά τη χθεσινή συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου με την επικεφαλής του ΔΝΤ «ακυρώνουν την προπαγάνδα» της κυβέρνησης δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι «κάνουν το άσπρο – μαύρο» σε ό,τι αφορά στις αποφάσεις του Eurogroup της Δευτέρας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μέρκελ-Λαγκάρντ φαίνεται πως δεν διαβάζουν τα κυβερνητικά non paper για να μάθουν

την αλήθεια. Από τις επίσημες δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Μαξίμου, επιβεβαιώνουν ότι συμφώνησαν πως η διαφορά που είχαν για την επίτευξη των πλεονασμάτων του 3,5% θα καλυφθεί όχι με ελάφρυνση του χρέους, αλλά με τα νέα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση.

Όλες οι διαφορές που είχαν οι εταίροι καλύφθηκαν με το πιο δυσμενές σενάριο για μας. Το χρέος θα συζητηθεί αργότερα κι αφού εφαρμοστούν τα μέτρα. Η κ. Λαγκάρντ χαιρέτισε με καθαρό τρόπο τη συμφωνία της Ελλάδας για «την ικανοποίηση των απαιτήσεων του ΔΝΤ προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος συμμετοχής του Ταμείου στο πρόγραμμα».

Παρ’όλα αυτά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει ακάθεκτη την προπαγάνδα της, κάνοντας το άσπρο-μαύρο. Και δεν το κάνει για τους βουλευτές. Αυτοί θα πουν «ναι» σε ό,τι τους φέρουν. Το κάνει γιατί είναι το μόνο που ξέρει».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.