Quantcast
Κικίλιας σε Realfm 97,8: Κανένας δεν θέλει να μείνει η Ελλάδα πίσω, παρά μόνο αυτή η κυβέρνηση - enikonomia.gr
share

Κικίλιας σε Realfm 97,8: Κανένας δεν θέλει να μείνει η Ελλάδα πίσω, παρά μόνο αυτή η κυβέρνηση

δημοσιεύτηκε:

«Σε αυτό δεν έχει κανένας αντίρρηση. Κανένας δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα του κ. Τσίπρα και τα αντίμετρά του. Ανήκουν εξ’ ολοκλήρου στους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο», τόνισε, μιλώντας στον Realfm 97,8, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας, κρατά το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη «όλοι μαζί». «Όλοι μαζί στη προσπάθεια να γυρίσει αυτό το μελαγχολικό κλίμα, οικονομικό, κοινωνικό, ψυχολογικό, το οποίο υπάρχει και η χώρα να ξαναμπεί σε μία σειρά. Σε αυτό δεν έχει κανένας αντίρρηση», σημείωσε, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει περιθώριο για κανέναν να συμβιβαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κάνει ζημιά στη χώρα και ανέφερε πως χθες ο κ. Τσίπρας μιλούσε για ανάπτυξη, την ίδια ώρα που βγήκε η ΕΛΣΤΑΤ και μίλησε για 1,1 ύφεση το Δ’ τρίμηνο του 2016. «Ανήκουστα πράγματα! Και το επιχείρημα που πήγαιναν στην Ευρώπη και στο ΔΝΤ και έλεγαν ότι “εμείς, επειδή μιλάμε για πλεονασματικά τρίμηνα έχουμε το δικαίωμα να κρατάμε άμυνα απέναντι στα μέτρα που μας ζητάτε” καταρρίφθηκε από την ίδια την κυβέρνηση», υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Κανένας δεν θέλει να μείνει η Ελλάδα πίσω, παρά μόνο αυτή η κυβέρνηση που την ενδιαφέρουν μόνο οι καρέκλες της».

Επίσης, ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ότι πριν από λίγους μήνες όλοι ξέρουν ότι αυτά τα μέτρα δεν εζητούντο. «Ήταν σε καλύτερη κατάσταση και νωρίτερα, προφανώς, η ελληνική οικονομία και είχε δυνατότητα να υπάρχει μία συμφωνία. Όμως ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο έχουν δύο στοχεύσεις. Η μία είναι να χρυσώσουν το χάπι στους βουλευτές τους και το δεύτερο είναι να δημιουργήσουν για μία ακόμη φορά την ψευδαίσθηση στον ελληνικό λαό ότι είναι όλα καλά και διαπραγματεύονται σκληρά. Θίασος είναι», τόνισε. Ο ίδιος πρόσθεσε πως κανένας δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει μέσα στις διαπραγματεύσεις και θεωρεί ότι «έχουν ήδη συμφωνήσει, θα πουν και ότι ο γάιδαρος πετάει για να παραμείνουν στις καρέκλες τους».

Τέλος, επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές και σημείωσε ότι δεν συνδέεται με τη δεύτερη αξιολόγηση, αλλά με όλα αυτά τα επιχειρήματα στην πραγματική αγορά και την οικονομία, τα οποία καθιστούν επιτακτική ανάγκη «να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να έρθει μία κυβέρνηση κανονικότητας, ικανών, άξιων ανθρώπων, που να πιστεύουν στην ελεύθερη οικονομία, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στις μεταρρυθμίσεις, στις επενδύσεις και στις στοχευμένες παρεμβάσεις στο Δημόσιο».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.