Quantcast
Κουρουμπλής: Στις 7 Απριλίου θα έχει κλείσει η συμφωνία - enikonomia.gr
share

Κουρουμπλής: Στις 7 Απριλίου θα έχει κλείσει η συμφωνία

δημοσιεύτηκε:

Τη βεβαιότητα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει στις 7 Απριλίου εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Στις 7 Απριλίου θα έχει κλείσει η συμφωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.


«Αυτή η κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε κλείσει τη συμφωνία. Δεν την κλείνει γιατί διαπραγματεύεται. Προσπαθεί να περιορίσει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις βαριές επιπτώσεις των παραλόγων απαιτήσεων των δανειστών» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής και εκτίμησε ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει σε ένα βαθμό η λογική, γιατί δεν συμφέρει κανέναν να υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα.

Παράλληλα, ο κ. Κουρουμπλής επέρριψε ευθύνες στην αντιπολίτευση για τη στάση που τηρεί, λέγοντας: «Όταν δεν μπορούμε σε τέτοιες στιγμές να συγκροτήσουμε ένα μεγάλο πατριωτικό δημοκρατικό μέτωπο με στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού, τότε ο καθένας θα κριθεί από την ιστορία», σημείωσε και υπογράμμισε ότι η ΝΔ και τα άλλα κόμματα θα έπρεπε να επισημάνουν πως είναι παράλογες οι απαιτήσεις των δανειστών.

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί εκλογών, είπε: «Όσοι ζητούν εκλογές, πραγματικά είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτοί που περιμένουν καρέκλες ας περιμένουν λίγο μέχρι το 2019. Αλλά εγώ σας λέω ότι και πάλι θα περιμένουν για άλλη μια τετραετία».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.