Quantcast
Άδωνις στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση ή θα κλείσει την αξιολόγηση ή πρέπει να κάνει εκλογές - enikonomia.gr
share

Άδωνις στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση ή θα κλείσει την αξιολόγηση ή πρέπει να κάνει εκλογές

δημοσιεύτηκε:

Η κυβέρνηση είτε θα πάρει μία δύσκολη απόφαση για να κλείσει η αξιολόγηση ή πρέπει να κάνει αμέσως εκλογές εκτίμησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς πώς βλέπει την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και εάν πιστεύει ότι επαναλαμβάνεται το καλοκαίρι του 2015 ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε μεταξύ άλλων ότι «από ότι φαίνεται χάνουμε άλλη μία ημερομηνία, η 7η Απριλίου από ότι φαίνεται χάνεται… Η συνομιλία με την Άνγκελα Μέρκελ χρήσιμη είναι αλλά να ξέρετε ότι η ιδέα ότι με πολιτική παρέμβαση μπορεί να επιστρέψει η τρόικα είναι λανθασμένη. Την έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν και όχι μόνο από την παρούσα κυβέρνηση για να είμαι δίκαιος. Εάν δεν φτάσεις σε staff level agreement με την τρόικα, η Άνγκελα Μέρκελ λίγα πράγματα μπορεί να κάνει και μάλιστα τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές της» και πρόσθεσε:

«Άρα νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Εάν ο κ. Τσίπρας αυτό που επιζητά είναι πολιτική παρέμβαση της κ. Μέρκελ, θα εκπλαγώ αν το δω να συμβαίνει. Είμαστε ακριβώς στο σημείο που ήμασταν. Πρέπει η κυβέρνηση να πάρει μία δύσκολη απόφαση, ή θα πρέπει να την πάρει και να κλείσει η αξιολόγηση αφού έχασε τόσο χρόνο και βρεθήκαμε εδώ ή εάν κρίνει ότι δεν μπορεί να την πάρει πρέπει να κάνει αμέσως εκλογές για να δώσει τουλάχιστον στον επόμενο την ευκαιρία να έχει χρόνο για να κλείσει την αξιολόγηση».

Σχετικά με το ταξίδι του Νίκου Παππά στην Καραϊβική ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν ξέρουμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό το ταξίδι και όσο δεν απαντάει ο κ. Παππάς πώς θα το ξέρουμε. Ξέρουμε ότι ήταν σε ένα ιδιωτικό τζετ ενός επιχειρηματία, ο οποίος είναι καταζητούμενος στις ΗΠΑ. Το τζετ με το οποίο ταξίδευε ο κ. Παππάς κατασχέθηκε από τις ΗΠΑ και μέσα σε αυτό συνελήφθησαν δύο ανιψιοί του Μαδούρο με 800 κιλά κοκαΐνης. Ένας λοιπόν άνθρωπος που έχει αυτήν την κατηγορία, εμπορίου ναρκωτικών δηλαδή, φιλοξενεί στο τζετ του τον κ. Νίκο Παππά. Και πάει ο κ. Παππάς στην Καραϊβική μαζί με τον κ. Αρτεμίου, τον οποίο στην αρχή έλεγε ότι δεν τον ήξερε. Ο κ. Αρτεμίου είναι ένας δικηγόρος ειδικευόμενος στις offshore, η Καραϊβική είναι ο παράδεισος των offshore».

Πηγή: enikos.gr

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.