Quantcast
BIG 5 SAUDI 2017: Δυναμικό παρών από την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών - enikonomia.gr
share

BIG 5 SAUDI 2017: Δυναμικό παρών από την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών

δημοσιεύτηκε:

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα συμμετείχε ως εκθέτης στη διεθνή έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών BIG 5 SAUDI 2017, η οποία φέτος διεξήχθη από 27 έως 30 Μαρτίου 2017 στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Η διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) για το συντονισμό των Ελλήνων εκθετών που προέρχονταν από τους κλάδους των ηλιακών συστημάτων, της πέτρας και του μαρμάρου, των μηχανημάτων, των κατασκευών και το χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η φετινή BIG 5 σημείωσε ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητα και αναβαθμισμένο ποιοτικά κοινό, προερχόμενο κυρίως από τη Σαουδική Αραβία. Σημαντικός παράγοντας για την αναβάθμιση των επισκεπτών υπήρξε η παράλληλη διοργάνωση τριών θεματικών workshops που αποτέλεσαν πόλο έλξης για υψηλόβαθμα στελέχη κατασκευαστικών εταιριών, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διαμορφωτές γνώμης του κλάδου των κατασκευών και των δομικών υλικών της Σαουδικής Αραβίας.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν ως εκθέτες στο περίπτερο της Ελλάδας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, την ποιότητα, τη στόχευση αλλά και την αποτελεσματικότητα των συναντήσεων που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το ελληνικό περίπτερο τίμησε με την παρουσία του ο Ziad Bassam Al-Bassam, αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου της Τζέντας, που αριθμεί περισσότερα από 60.000 μέλη. Ο ίδιος είχε εποικοδομητικές κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τους Έλληνες εκθέτες και τους εκπροσώπους του Enterprise Greece. Ανάμεσα στους επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου ξεχώρισε επίσης ο επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του ελληνικού Γενικού Προξενείου στη Τζέντα Θεόδωρος Ξυπολιάς, μεταφέροντας στους Έλληνες εκθέτες πληροφορίες για την αγορά της Σαουδικής Αραβίας και το πρόγραμμα “KSA 2030 VISION” που αναμένεται να συντελέσει δυναμικά στην ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια, αναφέρει το ΑΠΕ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.