Quantcast
Μπακογιάννη στον Realfm 97,8: Οι εταίροι δεν θα αλλάξουν τη στάση τους αναφορικά με το χρέος - enikonomia.gr
share

Μπακογιάννη στον Realfm 97,8: Οι εταίροι δεν θα αλλάξουν τη στάση τους αναφορικά με το χρέος

δημοσιεύτηκε:

Οι εταίροι δεν θα αλλάξουν τη στάση τους αναφορικά με το χρέος και μάλιστα σε μία προεκλογική περίοδο για αρκετές χώρες της ευρωζώνης εκτίμησε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις πληροφορίες που προέκυψαν μετά τη χθεσινή συνάντηση Λαγκάρντ-Μέρκελ ότι τα μέτρα για το χρέος θα ποσοτικοποιηθούν μετά το τέλος του προγράμματος το 2018 η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ανέφερε: «Η ιστορία του χρέους ξεκινάει από το 2012 με δεσμεύσεις τις οποίες είχαν αναλάβει οι εταίροι μας.

Από το 2012 μέχρι σήμερα αυτές οι δεσμεύσεις δεν έχουν υλοποιηθεί και σήμερα με την κατάσταση η οποία υπάρχει και τη γενικότερη εσωτερική διαδικασία εκλογική την οποία έχουν διάφορες χώρες, αίσθησή μου είναι ότι θα προχωρήσουν, πέραν των ευχών που θα κάνουν, σε ουσιαστική λύση που ελπίζω ότι θα υπάρξει αργότερα, όταν θα τελειώσει το πρόγραμμα».

Και συνέχισε λέγοντας η πρώην υπουργός: «Αυτή ήταν η πάγια θέση τους και δεν έχω την αίσθηση ότι θα αλλάξει σε προεκλογική περίοδο αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό και όλα αυτά τα οποία λέγονται έχουν πάρα πολύ λίγη σημασία δυστυχώς. Ο κ. Τσίπρας κάνει μία ηρωική προσπάθεια να πείσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχουν αντίμετρα, ότι θα υπάρξουν μέτρα για το χρέος, ότι, ότι, ότι… Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι αυτό το οποίο βιώνουμε είναι αχρείαστα μέτρα 3,6 δισ.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κα. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.