Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Αποφασίζει και διατάσσει!» κυκλοφορεί η Realnews, η οποία αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται στα περίπτερα, εκτάκτως από σήμερα έως και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “ο Σόιμπλε λέει “nein” σε όλους και σε όλα” και υπογραμμίζει: “Ο Γερμανός υπουργός Oικονομικών απορρίπτει τις συμβιβαστικές προτάσεις Μακρόν, Ντράγκι, Γιούνκερ και Λαγκάρντ για λύση στο θέμα του χρέους και θέλει την Ελλάδα σε ομηρία έως το 2060”.

Η Realnews αποκαλύπτει ακόμη τις “έντονες διεργασίες για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών στην Αθήνα μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο νέου αδιεξόδου”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Εκρηκτική συνύπαρξη στο Mega. Νέο τοπίο στα media. Τι αλλάζει σε ΔΟΛ και Πήγασο.

– Νίκος Φίλης: “Εργαζόμαστε με πρόγραμμα τετραετίας. Πάντοτε, βέβαια, μέσα στις συνταγματικές δυνατότητες είναι και η προσφυγή νωρίτερα σε εκλογές”.

– Βασίλης Κικίλιας: “Αυτοί που ήρθαν να απελευθερώσουν τη χώρα από την “επιτροπεία” υπογράφουν τα μνημόνια δύο-δύο”.

– Βρήκαν “καραμπινάτη” φοροδιαφυγή στον Γιάννο. Σε δεινή θέση ο πρώην υπουργός.

– “Ο πρόεδρος ήταν μπροστά από την εποχή του”. Μιλούν στην “R” για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο αστυνομικός του Μανούσος Γρυλλάκης, η εξ απορρήτων γραμματέας του Σάκη Κυπραίου, ο πρώην γενικός διευθυντής της Ν.Δ. και στενός του συνεργάτης Κωνσταντίνος Πυλαρινός κ.ά.

– Οι Έλληνες που διαπρέπουν στην Τουρκία.

– Φερίτ Σαχένκ: Ο Τούρκος μεγιστάνας ετοιμάζει “απόβαση” και στη Μύκονο.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Είναι οι πιο κρίσιμες ώρες για τον ελληνικό Τύπο”. Ο Χρ. Πασαλάρης επισημαίνει: “Ώρα να δώσουν και οι Έλληνες δημοσιογράφοι τις δικές τους μάχες για πανεθνική ενότητα, τιμώντας τον στεφανωμένο Μητσοτάκη. Ιδιαίτερα σήμερα που η πατρίδα είναι κυκλωμένη από γείτονες διασμένους για κατακτητικά μεγαλεία. Ο ελληνικός Τύπος, με όλα τα ελαττώματά του, διαθέτει πένες και εκδότες ικανούς να τον ανασύρουν από την σημερινή ανυποληψία. Οι αναμενόμενες εξελίξεις των προσεχών ημερών θα φέρουν τον Τύπο στην καυτή επικαιρότητα…”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται με τη λογική της πατέντας – σύμφωνα με την καθ΄ ημάς παράδοση. Χαλάει κάτι; Του κάνεις μια πατέντα και δουλεύει. Οι Γερμανοί πάλι, σκέφτονται σύμφωνα με τη δική τους παράδοση: χαλάει κάτι; 1ον, δεν το χάλασαν οι ίδιοι. Και 2ον, χαλάνε αυτόν που το χάλασε. Όπερ έδει δείξαι…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– “Θέλω να γίνω μητέρα!”. Η εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη στην “R”. Η λαμπερή παρουσιάστρια που ευτυχεί στο πλευρό του ικανού ηθοποιού Σπύρου Χατζηαγγελάκη, δηλώνει πως αισθάνεται ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσει ένα παιδί.

– Η οργή της Δήμητρας. Θυμωμένη φέρεται να είναι η Δ. Ματσούκα με πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μην είναι πια ζευγάρι με τον Πέτρο Κόκκαλη.

– “Είχα καβαλήσει το καλάμι στο παρελθόν”. Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκαλύπτει στην “R” άγνωστα περιστατικά της πλούσιας και εντυπωσιακής δημοσιογραφικής διαδρομής του και απαντά στο πότε θα σταματήσει να κάνει τηλεόραση.

– Παντρεύονται το επόμενο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Σηφάκης και η σύντροφός του Όλγα Στεφανίδη πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε έναν χρόνο.

– Έτοιμοι για το δικό τους σπιτικό. Η Τάνια Τρύπη και ο αγαπημένος της Πάνος Οικονόμου θέλουν να συγκατοικήσουν και αναζητούν τον κατάλληλο χώρο.

– Ξανά μόνη της η Θωμαή. Οριστικός είναι ο χωρισμός της τραγουδίστριας Θ. Απέργη και του επιχειρηματία Σπύρου Κούβελου.

– Πηνελόπη Πλάκα – Νικόλας Τακάς: Κρύβουν τον έρωτά τους.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.