Quantcast
Σύσταση Κλάδου Εισαγωγέων Δικύκλων εντός του ΣΕΑΑ - enikonomia.gr
share

Σύσταση Κλάδου Εισαγωγέων Δικύκλων εντός του ΣΕΑΑ

δημοσιεύτηκε:

Την τροποποίηση της επωνυμίας του ΣΕΑΑ σε «Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων» αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου.

Σε αυτήν ψηφίστηκαν δύο σημαντικές καταστατικές αλλαγές. Η πρώτη είναι η τροποποίηση της επωνυμίας του ΣΕΑΑ σε «Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων» και η δεύτερη είναι η σύσταση κλάδου εισαγωγέων δικύκλων με συγκεκριμένο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της ολομέλειας του κλάδου στις 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες και εξελέγησαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής. Επακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, η οποία συγκροτήθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Χατζίκος Σωτήρης (Διευθύνων Σύμβουλος, Μοτοδυναμική ΑΕΕ), Αντιπρόεδρος: Στυλιανίδης Άκης, (γενικός διευθυντής ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ), γενικός γραμματέας: Δράκος Φώτης (διευθύνων σύμβουλος, Piaggio Ελλάς ΑΕ), αναπλ. μέλος: Κοντός Σόλων (Chief Sales Officer, KTM South East Europe ΑΕ).

«Οι συγκεκριμένες αλλαγές προσδίδουν στον κλάδο των δικύκλων μια πολύ συγκεκριμένη και σαφή οντότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι η αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία θα βοηθήσουν στην ανάδειξη του κλάδου και στην επίτευξη των κλαδικών στόχων», επισήμανε ο πρόεδρος Σωτήρης Χατζίκος.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.