Quantcast
Ο ΕΦΚΑ ασχολείται μόνο με διώξεις υπαλλήλων υποστηρίζει ο Καράογλου - enikonomia.gr
share

Ο ΕΦΚΑ ασχολείται μόνο με διώξεις υπαλλήλων υποστηρίζει ο Καράογλου

δημοσιεύτηκε:

“Μονάχα με διώξεις υπαλλήλων ασχολείται ο ΕΦΚΑ “, επισημαίνει ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή καταγγελίες για διώξεις που έχει ξεκινήσει η διοίκηση του ταμείου σε βάρος υπαλλήλων του Οργανισμού.

“Οι θιασώτες του δήθεν προοδευτισμού διδάσκουν σκοταδισμό. Αντιμετωπίζοντας το Κράτος ως κομματικό λάφυρο, ο Διοικητής του ΕΦΚΑ κ. Μπακαλέξης προχωρά, τους τελευταίους μήνες, σε πογκρόμ διώξεων εις βάρος υπαλλήλων που δεν του είναι αρεστοί. Με προσωπικές αποφάσεις προχωρά αυθαίρετα σε μετακινήσεις υπαλλήλων, προϊσταμένων αλλά και διευθυντών, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει σχετική αίτηση, καταπατώντας κάθε δημοκρατική διαδικασία και νομιμότητα”, αναφέρει μεταξύ άλλων και συνεχίζει:

“Ταυτόχρονα, εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι με αποκλειστική ευθύνη της ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας δεν λειτουργεί το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Η Νέα Δημοκρατία καλεί την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας να αναλάβει τις ευθύνες της και να τερματίσει την επέλαση της κομματοκρατίας. Δυστυχώς, αντί ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης να λειτουργεί προς όφελος ασφαλισμένων και συνταξιούχων, ασχολείται μονάχα με διώξεις υπαλλήλων”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.