Quantcast
Δένδιας σε Realfm 97,8: Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την οικονομική κρίση - enikonomia.gr
share

Δένδιας σε Realfm 97,8: Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την οικονομική κρίση

δημοσιεύτηκε:

«Είναι εξαιρετικά στενάχωρο ότι ένα κόμμα με τις ιδεολογικές καταβολές και απόψεις της κα. Λεπέν είναι στο δεύτερο γύρο», σχολίασε ο Νίκος Δένδιας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών.

Ερωτηθείς αν ανησυχεί από το αποτέλεσμα, ή είναι καθησυχαστικός σχετικά με την ευρωπαϊκή προοπτική της Γαλλίας και της Ε.Ε. ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Αλλά από κει και πέρα, τουλάχιστον φαίνεται, ότι οι δυνάμεις της λογικής, εκπροσωπούμενες σε αυτή τη φάση από τον κ. Μακρόν θα επικρατήσουν και κατά συνέπεια η Ευρώπη θα μπορέσει να περάσει και αυτόν τον δύσκολο κάβο».

Στο ερώτημα αν αίσθησή του είναι ότι στην Ελλάδα μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ανάλογα φαινόμενα ή αν πιστεύει ότι αυτό έχει ξεπεραστεί ο κ. Δένδιας απάντησε: «Οχι δεν νομίζω καθόλου ότι έχει ξεπεραστεί. Αντιθέτως αν δεν μπορέσει το πολιτικό σύστημα συνολικά να οδηγήσει τη χώρα, επιτέλους, έξω από αυτή την 7χρονη-8χρονη τραγική οικονομική κρίση, πολύ φοβάμαι ότι ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας μπορεί να καταλήξει σε παράλογες επιλογές, παράλογες για μας, αλλά η απελπισία είναι πάντα πολύ κακός σύμβουλος. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την οικονομική κρίση. Πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται, γρήγορα, ώστε να μπορέσει η κοινωνία να αποκτήσει πάλι ελπίδα. Μία συνεχής διαδικασία περικοπών και περιοριστικών μέτρων, συνεχής, ατέλειωτη, σχεδόν 10ετίας, δεν μπορεί να είναι καλός σύμβουλος στο εκλογικό σώμα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ

Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.