Quantcast
Παππάς στον Realfm 97,8: Δεν μπορούν να παίζουν με την Ελλάδα Βερολίνο και ΔΝΤ - enikonomia.gr
share

Παππάς στον Realfm 97,8: Δεν μπορούν να παίζουν με την Ελλάδα Βερολίνο και ΔΝΤ

δημοσιεύτηκε:

Μιλώντας στον Realfm 97.8 και τον Νίκο Στραβελάκη, ο Νίκος Παππάς απέδωσε στις διαφορετικές εκτιμήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Βερολίνου τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Όπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής «τώρα που έχει κλείσει το θέμα των μέτρων, τα οποία αφορούν την εφαρμοζόμενη πολιτική και επικρέμεται το θέμα του χρέους, έχει αναφανεί και στον πιο δύσπιστο και στον πιο στρατευμένο εναντίον αυτής της κυβέρνησης παρατηρητή, σχολιαστή και πολιτικό, ότι οι καθυστερήσεις οφείλονταν πρώτον, στις εκτιμήσεις του ΔΝΤ, οι οποίες αποδείχθηκαν ότι δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και στην τεράστια απόσταση που έχει το Ταμείο με το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με την αναδιάρθρωση του χρέους».

Στο ερώτημα εάν θεωρεί ότι έστω και στο παρά ένα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Βερολίνο θα τα βρουν, ο κ. Παππάς απάντησε:

«Νομίζω πολύ πριν το παρά ένα, δεν θέλει κανείς να παίξει. Αυτήν την στιγμή, είμαστε ενώπιον πολιτικών εξελίξεων. Η Ευρώπη είναι σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Θα πρέπει όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις να αποτρέψουν σενάρια ακροδεξιάς όχι διολίσθησης, κατολίσθησης».. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.