Quantcast
Ο Χατζηδάκης στον Realfm 97,8 για τον Τσίπρα: «Βραδυποριακός» στη διαπραγμάτευση, «Ταλαιπωριακός» στα αποτελέσματα - enikonomia.gr
share

Ο Χατζηδάκης στον Realfm 97,8 για τον Τσίπρα: «Βραδυποριακός» στη διαπραγμάτευση, «Ταλαιπωριακός» στα αποτελέσματα

δημοσιεύτηκε:

Ο κ. Τσίπρας είναι ο πιο μνημονιακός Πρωθυπουργός και είναι αυτός που έχει προσδέσει περισσότερο τη χώρα σε μνημόνια, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για το «Μπαρτσελόνα-Πανελευσινιακός».

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης είπε μεταξύ άλλων ότι «η χθεσινή συνέντευξη ήταν η πιστοποίηση της αποτυχίας της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού διότι έχουμε μία κυβέρνηση η οποία ασχολείται πολύ περισσότερο με τα λόγια και τα επικοινωνιακά τρικ, απ’ ότι ασχολείται με αυτή καθ’ αυτή τη διακυβέρνηση της χώρας. Και η συνέντευξη η χθεσινή ήταν μία απόδειξη γι’ αυτό» και πρόσθεσε:

«Όλοι ξέρουμε ότι τα μέτρα τα οποία έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή είναι τα μέτρα τα οποία είχαν συζητηθεί ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο. Τα μέτρα για το αφορολόγητο, τα μέτρα για τις συντάξεις, τα μέτρα τα οποία ουσιαστικά σηματοδοτούν ένα τέταρτο μνημόνιο. Και αυτά τα μέτρα, τελικά, φέρνει ο Πρωθυπουργός, ενώ με την καθυστέρηση η οικονομία έχει ξαναπέσει στο πηγάδι της ύφεσης, έχουν αυξηθεί παραπάνω τα κόκκινα δάνεια, έχουμε περαιτέρω εκροή καταθέσεων. Και να σας πω και κάτι, επειδή τον άκουσα να αναφέρεται στην Μπαρτσελόνα και τον Πανελευσινιακό. Θα έλεγα ότι η τακτική που ακολούθησε στη διαπραγμάτευση ήταν τακτική «Βραδυποριακού» και τα αποτελέσματα, είναι αποτελέσματα «Ταλαιπωριακού» για τους Έλληνες πολίτες, διότι αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η ταλαιπωρία, πράγμα το οποίο το αισθάνεται ο καθένας στο νοικοκυριό του. Γι’ αυτό νομίζω πρόκειται τελικά».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.