Quantcast
Σκουρλέτης: Εάν γύριζε το ρολόι πίσω, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές θα κάναμε τα ίδια πράγματα - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης: Εάν γύριζε το ρολόι πίσω, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές θα κάναμε τα ίδια πράγματα

δημοσιεύτηκε:

«Εάν γύριζε το ρολόι πίσω, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές θα κάναμε τα ίδια πράγματα. Θα ξανακάναμε το δημοψήφισμα και τις εκλογές» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Μαρούσι, με θέμα «οι προκλήσεις για την κυβέρνηση της Αριστεράς, τι κατακτήσαμε πως προχωράμε».

Ο Πάνος Σκουρλέτης προχώρησε σε μια αποτίμηση των όσων έχουν επιτευχθεί από την κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια, αφήνοντας πάντως αιχμές για τη στάση των ΜΜΕ, καθώς όπως είπε τα σημαντικά και τα θετικά ζητήματα, δεν βρίσκουν χώρο στα τηλεοπτικά «φιλόξενα» μέσα, όπως τα χαρακτήρισε.

Ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «το δημοψήφισμα έστειλε μήνυμα στην Ευρώπη να σεβαστεί τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε επώδυνο συμβιβασμό , όμως δεν σταμάτησαν ποτέ οι ακραίοι κύκλοι να μας αντιμετωπίζουν ως πειραματόζωα» υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης.

Αναφερόμενος στους δανειστές είπε ότι «δεν σέβονται την υπογραφή τους και ζητούν διαφορετικά πράγματα σε κάθε διαπραγμάτευση» και πρόσθεσε ότι «ο σκοπός τους δεν είναι να «ρίξουν» την κυβέρνηση, θέλουν να την ταπεινώσουν ακόμα και μέσα από τους επώδυνους συμβιβασμούς».

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.