Quantcast
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας – Τι έκανε ο 61χρονος μετά το φόνο - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας – Τι έκανε ο 61χρονος μετά το φόνο – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Η ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο κορμί του 6χρονου κοριτσιού ολοκληρώθηκε με τα ευρήματα να επιβεβαιώνουν τους αρχικούς ισχυρισμούς.

Ο θάνατος του κοριτσιού επήλθε από ασφυξία και συγκεκριμένα από απόφραξη των ανώτατων αεροφόρων οδών, δηλαδή τη μύτη και το στόμα. Όπως ενημέρωσε ο ιατροδικαστής, πέρασαν 2 λεπτά μέχρι να χάσει τη ζωή της η 6χρονη, από τον ίδιο της τον πατέρα, στον οποίο ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παιδοκτόνος, με απόλυτη ψυχραιμία, θέλοντας να εξαφανίσει τα ίχνη του παιδιού, έβαλε το άψυχο σώμα του σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και με τα πόδια πήγε και το πέταξε στον κάδο που πέταξε.

Επίσης σκηνοθέτησε και την κλοπή των χρυσαφικών από το σπίτι, τα οποία ακόμα δεν έχουν βρεθεί.

Αυτός είναι ο 61χρονος που στραγγάλισε την κόρη του

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 61χρονος πατέρας ο οποίος στραγγάλισε την εξάχρονη κόρη του.

Ο πρώην αστυνομικός, με σκυμμένο το κεφάλι, πέρασε το κατώφλι των Αρχών. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο αρμόδιος αξιωματικός, ο 61χρονος βρίσκεται σε σύγχυση, για αυτό θα ληφθεί και νέα κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για την αποτρόπαια πράξη του και να συμπληρωθεί η δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο ίδιος αναφέρει ότι έσφιξε χωρίς να το θέλει περισσότερο την κόρη του στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα να την στραγγαλίσει.

Τέλος, σημειώνεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 61χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.