Quantcast
Μαντάς στον Realfm 97,8: Θα περάσει το σύνολο της συμφωνίας - enikonomia.gr
share

Μαντάς στον Realfm 97,8: Θα περάσει το σύνολο της συμφωνίας

δημοσιεύτηκε:

Την πεποίθηση ότι τα μέτρα και τα αντίμετρα θα υπερψηφιστούν εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Θα περάσει το σύνολο της συμφωνίας, δηλαδή τα μέτρα και τα αντίμετρα. Το σύνολο των μέτρων και των αντιμέτρων κάνει ένα δημοσιονομικά ουδέτερο αποτέλεσμα. Προφανώς αυτό δεν μπορεί να αντιστοιχηθεί με ένα προς ένα, θα υπάρχουν δηλαδή συμπολίτες μας που θα αδικηθούν ωστόσο τα αντισταθμιστικά μέτρα, για παράδειγμα στο κοινωνικό πεδίο που θα εφαρμοστούν τον πρώτο χρόνο όπως 600 εκατ. ευρώ για την επιδότηση ενοικίου που είναι ένα σημαντικό ποσό που φθάνει έως 150 ευρώ το μήνα, η μηδενική συμμετοχή στα φάρμακα για μηνιαίο ατομικό εισόδημα έως και 700 ευρώ και μείον 50% η συμμετοχή για μηνιαίο ατομικό εισόδημα 700 έως 1.200 ευρώ, τα σχολικά γεύματα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ποσά που θα μπουν, περίπου 300 εκατ. ευρώ, για την επιδότηση νέων θέσεων εργασίας” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαντάς και πρόσθεσε:

“Θα είναι σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο κατατεθειμένο και θα δούμε ότι θα είναι ξεχωριστά τα μέτρα και τα αντίμετρα στα άρθρα, οπότε ο κάθε ένας από τους βουλευτές του κοινοβουλίου θα βρεθεί μπροστά στο ερώτημα, μπροστά στην ανάγκη να τοποθετηθεί και για τα μέτρα και για τα αντίμετρα”.

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.