Quantcast
Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις προσπάθειες για καθαρή λύση στο χρέος - enikonomia.gr
share

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις προσπάθειες για καθαρή λύση στο χρέος

δημοσιεύτηκε:

«Στηρίζουμε τις προσπάθειες και τη στρατηγική της κυβέρνησης για μια καθαρή λύση για το χρέος που θα αποκαθιστά το συντομότερο δυνατό την πρόσβαση της χώρας στις αγορές χρήματος».

Αυτό διαμηνύει, μεταξύ άλλων, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της, μετά τη συνεδρίαση που προηγήθηκε, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Επιπλέον επισημαίνει σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο πως «η ευκαιρία που δημιουργείται από το θετικό μομέντουμ της ελληνικής οικονομίας για οριστική υπέρβαση της κρίσης, δεν πρέπει να χαθεί ενώ με δεδομένο ότι η Ελλάδα έχει τηρήσει όσα συμφωνήθηκαν και θα ολοκληρώσει και τυπικά εντός των επόμενων ημερών το σύνολο των προαπαιτούμενων δράσεων, τώρα είναι η σειρά των δανειστών μας να τηρήσουν τις δικές τους δεσμεύσεις. Αποτελεί ηθική και νομική τους υποχρέωση να δρομολογήσουν τις αναγκαίες αποφάσεις για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους, που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για εμπέδωση της σταθερότητας, δυναμική και μη αντιστρέψιμη ανάκαμψη και για έξοδο στις αγορές, το συντομότερο δυνατό, με βιώσιμους όρους για τη χώρα μας».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.