Quantcast
Ο Τσίπρας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Θα τον θυμόμαστε ως έναν αταλάντευτο υπερασπιστή της Δημοκρατίας - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ο Τσίπρας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Θα τον θυμόμαστε ως έναν αταλάντευτο υπερασπιστή της Δημοκρατίας – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Αποτελεί κοινή ομολογία ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας πολιτικός που άφησε έντονο το προσωπικό του στίγμα στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας” τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στο πολιτικό μνημόσυνο για τον πρώην Πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

“Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη όλων των πολιτικών του επιλογών, ακόμη και των πιο δύσκολων και των πιο αμφιλεγόμενων. Κι αυτό είναι κάτι που ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει κανείς τα γεγονότα πρέπει να του το αναγνωρίσει” τόνισε μεταξύ άλλων.

“Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κλείνει και συμβολικά μια ιστορική περίοδο για τη χώρα μας” σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

“Θα τον θυμόμαστε ως έναν αταλάντευτο υπερασπιστή της Δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού, ως έναν τολμηρό πολιτικό που δεν δίστασε να αναλάβει πολλά πολιτικά ρίσκα” τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Κλείνοντας, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ευχήθηκε ” να θυμόμαστε τον εκλιπόντα και κυρίως την παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του”.

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.