Quantcast
Τσίπρας: Η έγνοια και η αγωνία είναι να σταματάμε τις πυρκαγιές πριν εξαπλωθούν - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Η έγνοια και η αγωνία είναι να σταματάμε τις πυρκαγιές πριν εξαπλωθούν – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, ώστε τα υπάρχοντα πτητικά μέσα πυρόσβεσης να βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και έγιναν ουσιαστικά βήματα το τελευταίο διάστημα, ώστε να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο αποτελεσματικότητας”, σημείωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του κατά την επίσκεψη στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που δίνουν, όπως είπε, με ηρωϊσμό, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια κάθε χρόνο μια άνιση και ασύμμετρη μάχη με τα φυσικά φαινόμενα, και ευχήθηκε να έχουμε μια καλή χρονιά, σημειώνοντας πως γνωρίζει ότι η περίοδος του καλοκαιριού θα είναι δύσκολη σε ότι αφορά τις πυρκαγιές.

“Έχω την έγνοια για την διαρκή επικοινωνία με τον ίδιο τον υπουργό και τους υπευθύνους της πολιτικής προστασίας. Η έγνοια και η αγωνία είναι να μπορέσουμε να σταματήσουμε περιπτώσεις πυρκαγιών πριν αυτές εξαπλωθούν και απειλήσουν κατοικημένες περιοχές, ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Όμως η μεγαλύτερη έγνοια μας είναι είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτή την μεγάλη προσπάθεια” επεσήμανε ο κ. Τσίπρας.

“Φωτιές θα έχουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία, το ζήτημα είναι να προλαβαίνουμε να τις σβήνουμε και να προλαβαίνουμε να επεμβαίνουμε έγκαιρα πριν επεκταθούν και πριν έχουν καταστροφικά αποτελέσματα” τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.