Quantcast
Σκουρλέτης: Το φθινόπωρο η διάταξη για τους συμβασιούχους - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης: Το φθινόπωρο η διάταξη για τους συμβασιούχους

δημοσιεύτηκε:

Μάχη σε δύο μέτωπα θα πρέπει από το φθινόπωρο να δώσει η κυβέρνηση για την επίλυση του προβλήματος των συμβασιούχων, όπως περιέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στη Βουλή.

Η νομοθετική ρύθμιση που θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο, θα πρέπει να είναι συμβατή με το Σύνταγμα και τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες αλλά και να πείσει τους δανειστές ότι το τέλος στην εργασιακή ομηρία αυτών των εργαζομένων, οι οποίοι εργάζονται για πολλά χρόνια στις ίδιες θέσεις, δεν συνιστά νέες προσλήψεις και δεν επιβαρύνει περαιτέρω τον προϋπολογισμό.

Την ίδια ώρα όμως ο υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε ευθέως τη ΝΔ ότι, ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να θεμελιώσει μια δίκαιη ρύθμιση για το πρόβλημα των συμβασιούχων, εκείνη έχει συγκροτήσει μια «ιδιότυπη ιερή συμμαχία», έχει θορυβήσει τους δανειστές και μαζί με τα ΜΜΕ μόνο σκοπό έχει να υπονομεύσει την κυβέρνηση. Και όλα αυτά, όπως είπε ο υπουργός, αν αναλογιστεί κανείς ότι άνθρωποι που εργάζονται 10 ή 12 ή 8 χρόνια στις ίδιες θέσεις χαρακτηρίζονται από τη ΝΔ και ΜΜΕ «κομματικός στρατός».

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.