Quantcast
Σκρέκας: Η καταστροφική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης διώχνει τους επενδυτές - enikonomia.gr
share

Σκρέκας: Η καταστροφική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης διώχνει τους επενδυτές

δημοσιεύτηκε:

Ο τομεάρχης Ενέργειας και βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρακτηρίζει ανίκανη την κυβέρνηση και επαναλαμβάνει το αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διενέργεια πρόωρων εκλογών. Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα επιτίθεται στην κυβέρνηση για τα θέματα της οικονομίας. Κάνει λόγο για καταστροφική οικονομική πολιτική που διώχνει τους επενδυτές και τονίζει πως ακόμα και οι επενδύσεις που είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση «καρκινοβατούν κάτω από τις ιδεοληψίες και τις κομματικές αγκυλώσεις της κυβέρνησης».

Ο κ. Σκρέκας κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση για πολιτική εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών και λέει συγκεκριμένα πως το μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης «είναι πως θα διατηρηθεί στην εξουσία, αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα». Στον αντίποδα, επισημαίνει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε από την αρχή για μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες και «με οδηγό αυτή, θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αντιστρέψουμε τη σημερινή μιζέρια και παρακμή που μαστίζει τη χώρα».

Επιπλέον με την ιδιότητα του τομεάρχη Ενέργειας αναφέρει ως πλέον τραγικό λάθος της κυβέρνησης το χειρισμό της ΔΕΗ ενώ ως βουλευτής Τρικάλων στέλνει το μήνυμά του στους πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.