Quantcast
Ο Χρήστος Μαντάς για την Eldorado: Κάθε επένδυση που φεύγει είναι ένα πλήγμα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ο Χρήστος Μαντάς για την Eldorado: Κάθε επένδυση που φεύγει είναι ένα πλήγμα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Νομίζω, ότι αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι η αναστολή των εργασιών και όταν κάποιος αναστέλλει τις εργασίες, θέλει να διαπραγματευτεί”, σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Μαντάς για την αναστολή των επενδύσεων της στα ενεργά μεταλλεία, τα έργα ανάπτυξης και τα ερευνητικά έργα της στην Ελλάδα που ανακοίνωσε η Eldorado Gold, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: “Προφανώς, κάθε επένδυση που φεύγει είναι ένα πλήγμα, αλλά πρέπει να δούμε τι ακριβώς γίνεται”.

Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «σήμα επιτάχυνσης της διαπραγμάτευσης και τελικής διαπραγμάτευσης» την ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο κ. Μαντάς εκτίμησε πως πρόκειται, με σκακιστικούς όρους, για μια «κίνηση επιθετικής στρατηγικής» και διερωτήθηκε γιατί, ενώ η εταιρεία βρίσκεται σε διαιτησία με το Δημόσιο, αποφάσισε να κάνει, σε αυτήν τη συγκυρία, αυτή την κίνηση.

«Η κυβέρνηση θέλει κάθε επένδυση που κινείται σε νόμιμα πλαίσια» σημείωσε ο κ. Μαντάς και υπογράμμισε ότι «θα πρέπει να δούμε όλες τις λεπτομέρειες και τι προβλέπεται από τους νόμους και το Σύνταγμα τους κράτους».

Δείτε το απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:



Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.