Quantcast
Ο Κικίλιας για την Eldorado: Ο Τσίπρας είναι ο τυφώνας «Ίρμα» για την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ο Κικίλιας για την Eldorado: Ο Τσίπρας είναι ο τυφώνας «Ίρμα» για την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Η κυβέρνηση δεν είναι ικανή και δεν επιθυμεί να προσελκύσει επενδύσεις στη χώρα”, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας και τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ για ακόμη μία φορά προχώρησε σε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει.

Ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι που θα το πω, αλλά από το στόμα του Πρωθυπουργού ειπώθηκαν τόσα και τέτοια ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις. Το επενδυτικό κρεσέντο, οι επενδύσεις που θα σάρωναν τη χώρα, έρχονται να γίνουν η Eldorado που ανακοίνωσε την αναστολή εργασιών της και αποχωρεί, και η Ελληνικό ΑΕ που μπλοκάρεται ως επένδυση για λόγους αρχαιολογικούς, που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην επίσκεψή του στους εργαζομένους τόνισε πως εμείς στηρίζουμε καθαρά και χωρίς αστερίσκους τις επενδύσεις και εννοείται και την επένδυση στις Σκουριές”.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: «η κυβέρνηση έχει σοβαρό πρόβλημα με την ελεύθερη οικονομία και τις επενδύσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ο δημιουργός της γενιάς των 360 ευρώ. Όσο έχουν ισχύσει όλες του οι υποσχέσεις από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά, άλλο τόσο θα ισχύσουν και οι νέες υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ό,τι ο τυφώνας Ίρμα για τις ΗΠΑ, καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του».

Δείτε το απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.