Quantcast
Ο Καμμένος για την Eldorado: Δεν είναι ευχάριστη η αποχώρηση - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ο Καμμένος για την Eldorado: Δεν είναι ευχάριστη η αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Δεν είναι ευχάριστη η αποχώρηση της Eldorado από την Ελλάδα, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει εάν τηρείται η νομοθεσία”, ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως, αν σεβαστούν τους κανόνες που θα πείσουν πως η επένδυση δεν θα επιβαρύνει περιβαλλοντικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”, ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για την αναστολή των επενδύσεων της στα ενεργά μεταλλεία, τα έργα ανάπτυξης και τα ερευνητικά έργα της στην Ελλάδα που ανακοίνωσε η Eldorado Gold Corporation.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, συμπλήρωσε: «Χαρούμενος θα ήμουν πάρα πολύ, εάν η εταιρεία επιβεβαίωνε πως δεν υπάρξει περιβαλλοντική καταστροφή για την περιοχή της Χαλκιδικής. Επενδύσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οικολογικές καταστροφές, δεν τις χρειάζεται η χώρα. Μακάρι να καθίσουν στο τραπέζι και να συνεχιστεί η επένδυση».

Τι είπε για τον ΕΝΦΙΑ

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε για τον ΕΝΦΙΑ: «Είναι ένας άδικος φόρος και ιδίως για τα ακίνητα που δεν παράγουν εισόδημα. Μακάρι να μπορούσαμε να τον καταργούσαμε χθες, όχι σήμερα. Με την πολιτική που ακολουθείται, όμως, σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα από τους πρώτους φόρους, οι οποίοι θα καταργηθούν, να είναι ο ΕΝΦΙΑ”.

Δείτε το απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.