Quantcast
Κικίλιας στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας διώχνει τις επενδύσεις πιο γρήγορα από τη σκιά του - enikonomia.gr
share

Κικίλιας στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας διώχνει τις επενδύσεις πιο γρήγορα από τη σκιά του

δημοσιεύτηκε:

Για διπλή γλώσσα και μόνο λόγια στο θέμα των επενδύσεων ενώ από πίσω τις μπλοκάρει κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Μέσα σε 24 ώρες, η ίδια η ζωή απέδειξε ότι αυτά τα οποία ακούσαμε από τον κ. Τσίπρα το Σαββατοκύριακο περί κοινωνικής ανάπτυξης, παραγωγικού μοντέλου και επενδύσεων δεν είναι παρά ένα ψέμα. Η κυβέρνηση παραμένει ιδεοληπτική και ανίκανη. Εντός 24 ωρών, δυστυχώς, ήρθε η ανακοίνωση της Eldorado Gold που μιλά ουσιαστικά για αναστολή της επένδυσης, δηλαδή για 2.400 χαμένες θέσεις εργασίας και για 1 δισ. ακόμα επενδύσεις οι οποίες θα είχαν να κάνουν με ανταποδοτικά για τους δήμους της περιοχής, για την Περιφέρεια, για περιβαλλοντικά έργα και κινητήριο δύναμη, τη μεγαλύτερη επένδυση αυτή τη στιγμή στην ελληνική οικονομία να αναστέλλει τη δράση της” είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Ο κ. Τσίπρας διώχνει τις επενδύσεις πιο γρήγορα από τη σκιά του, βάζει φόρους πιο γρήγορα από τη σκιά του και λέει ψέματα πιο γρήγορα από τη σκιά του”.

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας απέδωσε ευθύνες στον κ. Σταθάκη πως άλλα είχε “υποσχεθεί” στην Eldorado Gold σε 35 συναντήσεις τους και άλλα λέει δημοσίως.

“Εάν ήταν μόνο αυτή η επένδυση με την οποία η κυβέρνηση έχει πρόβλημα, θα έλεγα να το ξαναεξετάσουμε, αλλά είναι σε όλες τις επενδύσεις… Είναι μόνο λόγια και ανακοινώσεις οι κύριοι και από πίσω μπλοκάρουν και βάζουν φιτιλιές στις επενδύσεις. Ο κ. Σταθάκης έχει δει 35 φορές τους εκπροσώπους της εταιρείας, τους υπόσχεται άλλα εντός κλειστών θηρών και άλλα βγαίνει και λέει δημοσίως”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.