Quantcast
Η Μπακογιάννη στον Realfm 97,8 για την Εldorado Gold: Η κυβέρνηση εκφράζεται από τον κ. Καρανίκα - enikonomia.gr
share

Η Μπακογιάννη στον Realfm 97,8 για την Εldorado Gold: Η κυβέρνηση εκφράζεται από τον κ. Καρανίκα

δημοσιεύτηκε:

Η άρνηση του Πρωθυπουργού να δεχθεί να μιλήσει με έναν επενδυτή του μεγέθους της Eldorado Gold δείχνει ότι η κυβέρνηση εκφράζεται από τον κ. Καρανίκα, είπε μεταξύ άλλων η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Εγώ προσωπικά είχα τις αμφιβολίες μου για την Χαλκιδική και είχα τις αμφιβολίες μου γιατί είχαμε ψάξει την επένδυση και είχαμε εκφράσει πάρα πολλούς φόβους. Από την άλλη μεριά όμως οι αυστηρότεροι κριτές στην Ελλάδα είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας για την προστασία του περιβάλλοντος” είπε μεταξύ άλλων η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

“Η άρνηση του να δεχθεί ένα επενδυτή αυτού του επιπέδου, μιλάμε για έναν επενδυτή του επιπέδου των 3 δισ., σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί και σήμερα που μιλάμε εκφράζονται δυστυχώς από τον κ. Καρανίκα. Εκφράζουν δηλαδή λογική Καρανίκα. Ο κ. Καρανίκας είναι σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα, είναι μέσα στο Μαξίμου και τολμά ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι μέσα στο Μαξίμου, να πει ‘στα τσακίδια’ για έναν επενδυτή”.

Ερωτηθείσα πώς βλέπει να διαμορφώνεται η εικόνα σε ότι αφορά τις επενδύσεις στη χώρα η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας απάντησε μεταξύ άλλων “είναι απογοητευτικά όλα αυτά τα οποία ζούμε, διότι αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι η ρητορική του κ. Τσίπρα έχει όση αξιοπιστία είχε και στο παρελθόν. Δηλαδή, όση αξιοπιστία είχε το σκίσιμο των μνημονίων και το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, άλλο τόσο έχει και η σημερινή του ρητορική περί φιλοεπενδυτικού κλίματος. Τον διαψεύδει κάθε μέρα η πραγματικότητα, τον διαψεύδουν οι άνθρωποι του και αυτό είναι το φοβερό της ιστορίας”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.