Quantcast
Αντιδράσεις για τον αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ και τη σχέση του με τη ΝΔ και την Ασημακοπούλου - Τι απαντά η βουλευτής - enikonomia.gr
share

Αντιδράσεις για τον αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ και τη σχέση του με τη ΝΔ και την Ασημακοπούλου – Τι απαντά η βουλευτής

δημοσιεύτηκε:

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί έπειτα από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Νίκος Παπαουλάκης συμμετείχε σε συνάντηση της Νέας Δημοκρατίας με τα διοικητικά συμβούλια των ενώσεων ιδιωτικών ραδιοσταθμών Αττικής και περιφέρειας την περασμένη Δευτέρα, λειτουργώντας ως σύμβουλος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Όπως αναφέρει το Έθνος, η συνάντηση έγινε ώστε να σχηματίσει εικόνα η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, για τις θέσεις των ιδιωτικών ραδιοσταθμών με αφορμή την υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδιασμών για τη ρύθμιση των ερτζιανών και το πέρασμα του ραδιοφώνου στην ψηφιακή εποχή με διαδικασία αδειοδότησης από το ΕΣΡ ως το τέλος του 2018. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στη συνάντηση το στέλεχος της ΝΔ, φέρεται να ζήτησε από τους εκπροσώπους των ραδιοσταθμών να διατυπώσουν τις προτάσεις τους ώστε η αξιωματική αντιπολίτευση να τις αξιοποιήσει ως θέσεις της στην πρόταση νόμου που θα φέρει η κυβέρνηση.

Στη διάρκεια της συνάντησης, όπως αναφέρει το Έθνος επικαλούμενο ραδιοτηλεοπτικές πηγές, εμφανίστηκε ο κ. Παπαουλάκης και πήρε θέση δίπλα στη βουλευτή της ΝΔ, σαν να επρόκειτο για σύμβουλό της. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι κύκλοι της ΕΕΤΤ έκαναν λόγο για «τουλάχιστον αντιδεοντολογική ενέργεια από τον αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαουλάκης δεν έχει κρατήσει τα προσχήματα. Υπήρξαν μάλιστα και αναφορές περί κίνησης που προαναγγέλλει τα επόμενα βήματά του καθώς η θητεία του στην ανεξάρτητη Αρχή λήγει στο τέλος του χρόνου.

Η απάντηση της Ασημακοπούλου

“Για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Ο κ. Παπαουλάκης, μπορεί να είναι σύμβουλος της ΝΔ για θέματα ψηφιακής πολιτικής”, υποστήριξε η κ. Ασημακοπούλου μιλώντας χθες στο Ραδιόφωνο 24/7, ωστόσο σήμερα έκανε λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεών της.

“Δεν έχει κάποια επίσημη σχέση συμβούλου με τη Νέα Δημοκρατία ο συγκεκριμένος κύριος” τόνισε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ.

“Το πρόβλημα της διαστρέβλωσης των δηλώσεων μου προέκυψε γιατί πάρθηκαν αποσπασματικά, εικάζω γιατί οι δηλώσεις μου για τον άνθρωπο αυτό ο οποίος παρέστη σε μια θεσμική συνάντηση η οποία είχε θέμα τη μετάβαση στο ψηφιακό ραδιόφωνο. Επειδή ο άνθρωπος αυτός είναι επιστήμων και έχει εμπειρία και γνώσεις του ζήτησα να με συμβουλέψει, ως σύμβουλος μου στη συγκεκριμένη σύσκεψη και μεγαλοποιήθηκε το θέμα” πρόσθεσε.

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.