Quantcast
Εκτός ΚΟ της ΝΔ η Κατερίνα Παπακώστα - enikonomia.gr
share

Εκτός ΚΟ της ΝΔ η Κατερίνα Παπακώστα

δημοσιεύτηκε:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του, που εστάλη σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τη βουλευτή Β’ Αθηνών, κυρία Αικατερίνη Παπακώστα – Σιδηροπούλου.

Αιτία η επιλογή της την Τετάρτη, να διαφοροποιηθεί από την «επίσημη» γραμμή της Νέας Δημοκρατίας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Άμυνας και να υπογραμμίσει ότι, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ακούστηκαν προσωπικοί χαρακτηρισμοί που δεν συνάδουν με την κοινοβουλευτική διαδικασία.

Tις δηλώσεις της Κατερίνα Παπακώστα, πολλοί τις εξέλαβαν ως «άδειασμα» στον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος νωρίτερα, αντιπαράθεση με τον Πάνο Καμμένο.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας, προσκάλεσε την Κατερίνα Παπακώστα να μετάσχει σε μία άτυπη επιτροπή για τη σύνταξη τροπολογίας σχετικά με τις συντάξεις χηρείας συζύγων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτή η πρόσκληση προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απευθυνόμενος στον αρχηγό των ΑΝΕΛ, είπε: «κανένας βουλευτής και καμία βουλευτίνα της ΝΔ δεν θα μετέχει σε δική σας επιτροπή. Αυτά είναι προβοκάτσιες του Καμμένου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.