Quantcast
Ο Παππάς στον Realfm 97,8 για την αξιολόγηση: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξουν καθυστερήσεις - enikonomia.gr
share

Ο Παππάς στον Realfm 97,8 για την αξιολόγηση: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξουν καθυστερήσεις

δημοσιεύτηκε:

Στην πορεία της τρίτης αξιολόγησης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Οι καθυστερούντες ή έκαναν τρία βήματα στο πλάι ή έπαψαν να είναι καθυστερούντες. Τα έχουμε ζήσει επανειλημμένα και κατά τη διάρκεια του τρίτου προγράμματος, που φαίνεται ότι είναι το πρώτο που λειτουργεί. Συνεπώς, κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξουν καθυστερήσεις… Νομίζω ότι είμαστε σε μία τροχιά ξεπεράσματος των όποιων προβλημάτων” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς.

Αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “δεν μπορεί να μην δοθεί μέρισμα, διότι έχει αποδείξει αυτή η κυβέρνηση ότι είναι έτοιμη να λαμβάνει τις πρωτοβουλίες που πρέπει όταν χρειάζεται και όπως χρειάζεται. Είναι συμφωνημένο ότι θα μοιραστεί και με τη διαδικασία της διαβούλευσης κοινωνικό μέρισμα… Είναι προφανές ότι θα μοιραστεί, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα και νομίζω ότι εξελίσσονται και οι διαδικασίες συγκεκριμενοποίησης των μέτρων αυτή τη στιγμή” και πρόσθεσε:

“Εκλογές νομίζω ότι μπορεί να μυρίζει όποιος έχει παραισθήσεις. Αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση η οποία ολοκληρώνει την τετραετία. Είναι η πρώτη κυβέρνηση κανονικότητας μετά την οικονομική ύφεση. Εκλογές το 2019 τον Σεπτέμβριο, στην ολοκλήρωση της τετραετίας”.

Σχετικά με την εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφείο γιατρού στο νοσοκομείο ‘Ευαγγελισμός’, την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης και την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση, ο κ. Παππάς δήλωσε ότι “είναι διασκεδαστικό να ακούγεται από ανθρώπους οι οποίοι είχαν θέσεις ευθύνης σε περιόδους όπου τα μεγάλης κλίμακας επεισόδια και τα διαρκή τέτοια περιστατικά ήταν κομμάτι της καθημερινότητας. Είναι προφανές ότι είναι αποδοκιμαστέες και καταδικαστέες αυτές οι πρακτικές… Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από τέτοια ζητήματα δεν είναι και πολιτικά λειτουργική για τη ΝΔ”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.