Quantcast
Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο - Η αναλυτική πρόγνωση - enikonomia.gr
share

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο – Η αναλυτική πρόγνωση

δημοσιεύτηκε:

Καθαρά φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός το τριήμερο, με το σκηνικό να εναλλάσσεται από βροχερό σε ηλιόλουστο και συννεφιασμένο.

Σήμερα και την Κυριακή αναμένονται μεγάλα διαστήματα βελτίωσης ωστόσο αύριο Σάββατο, ημέρα της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, ο καιρός τα χαλάει με βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Πάντως ο «Δαίδαλος», το χαμηλό βαρομετρικό που έπληξε πολλές περιοχές με έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές βροχές, καταιγίδες και δυνατούς ανέμους υποχωρεί.

Η εξέλιξη του καιρού

Σύμφωνα με όσα είπα στο Real.gr ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, οι βροχές σήμερα Παρασκευή θα εντοπίζονται στην Κρήτη έως το μεσημέρι και προς το απόγευμα σε Ρόδο, Καστελόριζο και Κάρπαθο.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει λιακάδα.

Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και στην υπόλοιπη χώρα στους 22 έως 23 βαθμούς.

Το Σάββατο, 28η Οκτωβρίου, αναμένεται γρήγορη επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά και βόρεια, με καταιγίδες στο Β. Ιόνιο και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα θα βρέχει.

Βροχή θα έχουμε το απόγευμα του Σαββάτου και στην Αθήνα. Τη νύχτα και πάλι καταιγίδες στη Κυκλάδες Κρήτη Ρόδο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ.

Η Κυριακή θα ξημερώσει με βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, ωστόσο θα έχουμε γρήγορη βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση. Η μέγιστη 16-18 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, 19-21 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ

Από Δευτέρα αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και συννεφιά στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία δεν αλλάζει.

Την Τρίτη και την Τετάρτη δεν προβλέπεται να βρέξει στη χώρα με εξαίρεση την Τρίτη στην Κρήτη. Περισσότερος ήλιος προβλέπεται στη βόρεια Ελλάδα.

Η εβδομάδα θα τελειώσει χωρίς βροχές με τη θερμοκρασία λίγο να ανεβαίνει το Σαβββατοκύριακο.

Πηγή πληροφοριών: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.