Quantcast
Ο Χατζηδάκης στον Realfm 97,8: Ο Αυγενάκης είναι εξαιρετικά εκνευρισμένος - enikonomia.gr
share

Ο Χατζηδάκης στον Realfm 97,8: Ο Αυγενάκης είναι εξαιρετικά εκνευρισμένος

δημοσιεύτηκε:

“Ο κ. Αυγενάκης είναι εξαιρετικά εκνευρισμένος” είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Εγώ εκείνο το οποίο ξέρω, πέραν των δημόσιων δηλώσεων του κ. Αυγενάκη, είναι ότι ο ίδιος μου είπε ότι είναι εξαιρετικά εκνευρισμένος με όλη αυτή την ιστορία. Θεωρεί ότι ο αστυνομικός του πήρε διάφορες πρωτοβουλίες και για αυτό άλλωστε τον έδιωξε. Ότι είναι πάρα πολύ ήσυχος και ότι από την ίδια τη συνομιλία κατάλαβα ότι προκύπτει ότι ένα πουκάμισο είναι εκείνο που ζητήθηκε από τον αστυνομικό ως αντάλλαγμα, και μου λέει ‘εάν είχα κάνει ένα τόσο φοβερό σκάνδαλο το αντάλλαγμα θα ήταν ένα πουκάμισο;'” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε:

“Κάτι άλλο το οποίο ξέρω, είναι ότι ο κ. Αυγενάκης έχει πάει στη Δικαιοσύνη και ο Πρωθυπουργός σπεύδει σε μία υπόθεση που δεν έχει ξεκινήσει καν η έρευνα ακόμα, να υιοθετήσει όλες αυτές τις καταγγελίες, όπως έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις… Έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία επειδή δεν έχει να πει τίποτα, στην οικονομία τα κάνει κάθε μέρα χειρότερα, κάνει τους φτωχούς φτωχότερους, προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και το κάνει και αυτό με αποτυχημένο τρόπο. Και μάλιστα υποβιβάζοντας την πολιτική ζωή και δείχνοντας ένα ήθος το οποίο δεν παραπέμπει σε ένα καινούργιο ξεκίνημα για τον τόπο. Είναι μία καφενειακή αντιμετώπιση”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.