Quantcast
Ο Τόσκας στον Realfm 97,8: Στα Εξάρχεια θέλει ακόμα δουλειά - enikonomia.gr
share

Ο Τόσκας στον Realfm 97,8: Στα Εξάρχεια θέλει ακόμα δουλειά

δημοσιεύτηκε:

Στα ζητήματα της ασφάλειας, των συλλογικοτήτων και τα Εξάρχεια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Μας κατηγορούν ότι δεν θέλουμε να πατάξουμε το έγκλημα, ότι είμαστε ηθικοί αυτουργοί πίσω από όλα αυτά τα περιστατικά στα οποία αναφέρονται. Μπορώ να πω ότι εδώ και 30 χρόνια, τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιεί η ΝΔ… Υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη σκληρότητα και πιο γρήγορη αντιμετώπιση περιστατικών σαν και αυτά που εξιχνιάστηκαν τον τελευταίο καιρό. Και πάω στον Ρουβίκωνα και στις άλλες ομάδες, η αστυνομία κάνει τις συλλήψεις, κάνει τις προσαγωγές εκεί που χρειάζεται, ελέγχει εάν παραβαίνουν το νόμο και όταν παραβαίνουν το νόμο τους προσαγάγει στη Δικαιοσύνη” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τόσκας και πρόσθεσε:

“Αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας και βέβαια δεν σημαίνει αυτό, ότι δεν βλέπουμε και προβλήματα. Ότι δεν βλέπουμε και ομάδες οι οποίες περνούν τα όρια και εκεί συνεχώς αναπροσαρμόζουμε την τακτική μας. Υπάρχουν και προβλήματα σε όλους τους τομείς και στην εγκληματικότητα και την παραβατικότητα παρότι έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα. Υπάρχουν προβλήματα δεν τα αρνούμαστε και αναπροσανατολίζουμε τις τακτικές μας”.

Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση στα Εξάρχεια ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι “κάνουμε πολύ μεγάλες προσπάθειες να μειώσουμε την ένταση σε όλες τις προβληματικές περιοχές. Στα Εξάρχεια θέλει ακόμα δουλειά. Έχουν δίκιο οι κάτοικοι σε αρκετές περιπτώσεις”.

Ερωτηθείς τι γίνεται με την αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος ο κ. Τόσκας απάντησε μεταξύ άλλων ότι “κινούμαστε στην κατεύθυνση να κατεβάσουμε στο πεζοδρόμιο όσο το δυνατόν περισσότερους αστυνομικούς… Θα αυξήσουμε την παρουσία τους στους δρόμους, ειδικά στο κέντρο. Θα αυξήσουμε την προσπάθεια μας για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών και θα αυξήσουμε και τους ελέγχους στα θέματα τροχαίας”.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.