Quantcast
«Επίθεση» Μαντά στο Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής - enikonomia.gr
share

«Επίθεση» Μαντά στο Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

δημοσιεύτηκε:

“Ήταν ένα λάθος που ένας τέτοιος οργανισμός δεν πρέπει να το κάνει. Και είναι πράγματι έκπληξη. Δεν ξέρω γιατί αυτή τη φορά τη συγκεκριμένη, υπήρξε αυτό το λάθος” τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Xρήστος Μαντάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

Επίσης, τόνισε ότι η συζήτηση που έγινε για το προσχέδιο του προϋπολογισμού δεν αφήνει κανένα περιθώριο αναθεώρησης των προβλέψεων και των στοιχείων του προϋπολογισμού.

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ εμφανίζεται στη λίστα των Paradise Papers, ο κ. Μαντάς είπε:

“Υπάρχει συνολικό και παγκόσμιο θέμα με τα Paradise Papers. Καμιά φορά μοιάζουμε να μην βλέπουμε τη συνολική εικόνα και η συνολική εικόνα είναι ότι οι υπερπλούσιοι όπως φαίνεται βρίσκουν νομότυπες οδούς να διατηρούν τα κέρδη τους και να αποφεύγουν τις φορολογίες. Έχει δώσει ορισμένες απαντήσεις η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη. Νομίζω ότι ισχύει ταυτόχρονα ότι όλες οι υποθέσεις θα διερευνηθούν με βάση τη νομοθεσία που ισχύει στη χώρα μας”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.