Quantcast
Ο Κουρουμπλής στον Realfm 97,8 για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά - enikonomia.gr
share

Ο Κουρουμπλής στον Realfm 97,8 για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά

δημοσιεύτηκε:

Στις εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Αυτά για τη Δημοκρατία και την πολιτική μας ζωή είναι πολύ θετικά και χρήσιμα. Άλλωστε αυτός ο χώρος κουβαλάει τέτοια χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να τον αδικήσει κανείς. Ο χώρος αυτός έχει μία παράδοση, δεν είναι εύκολο να ξεριζωθεί… Σημασία έχει πώς θα προσδιοριστεί αυτός ο χώρος, γιατί την επόμενη του δεύτερου γύρου αρχίζουν πολύ μεγάλα ζητήματα υπαρξιακά του χώρου” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε:

“Είναι χρήσιμο στην πολιτική ζωή να υπάρχουν δυνάμεις υγιείς, από εκεί και πέρα μπαίνει το θέμα του προσδιορισμού και εκεί θα μπει το μεγάλο δίλημμα. Διότι ο χώρος αυτός γεννήθηκε να είναι αντιδεξιός… Εγώ πιστεύω ότι ο χώρος θα συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός κλίματος προγραμματικής σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό πιστεύω και για αυτό παλεύω, δεν το κρύβω. Πιστεύω ότι διευκολύνεται από το αποτέλεσμα αυτό”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.