Quantcast
Τα μέτρα για τη Δυτ. Αττική και τους πλημμυροπαθείς εξαγγέλλει ο πρωθυπουργός από τη Βουλή… - enikonomia.gr
share

Τα μέτρα για τη Δυτ. Αττική και τους πλημμυροπαθείς εξαγγέλλει ο πρωθυπουργός από τη Βουλή…

δημοσιεύτηκε:

Του Βασίλη Σκουρή

Τα μέτρα της κυβέρνησης για τη Δυτική Αττική και τους πλημμυροπαθείς εξαγγέλλει το μεσημέρι από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το κοινωνικό μέρισμα, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί με συντριπτική πλειοψηφία.

Κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο χθες αργά το βράδυ για «γενναία μέτρα», κρατούσαν, ωστόσο, «σιγή ιχθύος» για το περιεχόμενο των μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποζημιώσεις προς τους πληγέντες θα είναι αρκετά μεγαλύτερες από προηγούμενες φορές, καθώς πέραν των ποσών για τις καταστροφές σε σπίτια και οικοσκευές, προγραμματίζονται αποζημιώσεις και για πολίτες, των οποίων τα αυτοκίνητα καταστράφηκαν από τις πλημμύρες.



Παράλληλα, θα υπάρξουν αντιπλημμυρικές εξαγγελίες, αλλά και πολιτική πρόθεση για εξερεύνηση των αιτιών της καταστροφής και απόδοση ευθυνών σε βάθος εικοσαετίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή αναμένεται σφοδρή σύγκρουση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επίσης αναμένεται να προσέλθει στη Βουλή.

Στη συνεδρίαση, επίσης, θα καταγραφεί η πρώτη τοποθέτηση στην Ολομέλεια της Φώφης Γεννηματά, μετά τη θριαμβευτική εκλογή της στην ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Πηγή: Real.gr



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.