Quantcast
«Μαϊμού» πλημμυροπαθείς αρπάζουν τα είδη που συγκεντρώνονται στη Μάνδρα - enikonomia.gr
share

«Μαϊμού» πλημμυροπαθείς αρπάζουν τα είδη που συγκεντρώνονται στη Μάνδρα

δημοσιεύτηκε:

Δεκάδες περιστατικά αισχροκέρδειας από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορα τεχνάσματα αρπάζουν όσα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης μπορούν, από αυτά που έχουν συγκεντρωθεί χάρη στη μαζική προσφορά πολιτών και φορέων από ολόκληρη την Ελλάδα και στη συνέχεια τα πωλούν στη μαύρη αγορά, καταγγέλλουν πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα.

“Έρχονται στα σημεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και φεύγουν φορτωμένοι για δέκα οικογένειες. Εκ των υστέρων όπως έχουμε διαπιστώσει, πωλούν τις κουβέρτες ή τα ρούχα για ένα και δύο ευρώ, σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη” περιγράφει ο 50χρονος Αλέξανδρος Φαρμάκης στην εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου. Αντίστοιχα περιστατικά έχουν να διηγηθούν οι περισσότεροι κάτοικοι της Μάνδρας που σπεύδουν στα δημοτικά καταστήματα για να προμηθευτούν τα απαραίτητα, ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές έντασης μεταξύ τους.

“Είναι πολλοί που έρχονται τρεις φορές την ίδια μέρα και αρπάζουν όσα περισσότερα μπορούν, τα φορτώνουν σε αυτοκίνητα, εξαφανίζονται ή απομακρύνονται τρέχοντας και έπειτα από λίγο επιστρέφουν. Από την ημέρα της θεομηνίας, την Τετάρτη κυκλοφορώ με τα ίδια ρούχα. Αυτά είναι τα μοναδικά μου υπάρχοντα” λέει ο 67χρονος Παναγιώτης Σαρρής το σπίτι του οποίου κινδυνεύει με κατάρρευση.

Πηγή: Ελευθερία του Τύπου


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.